HomeStiri Mondene Gina Pistol, despre perioada în care a pozat în „Playboy”: „Făceau glume misogine”

Gina Pistol, despre perioada în care a pozat în „Playboy”: „Făceau glume misogine”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Gina Pistol a revenit și prezintă emisiunea „Chefi la cuțite” in Stiri Mondene

În urmă cu puțin timp, Gina Pistol s-a numărat printre invitații lui Mihai Morar din cadrul podcast-ului acestuia. Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut câteva mărturisiri despre consecințele deciziei de a poza în Playboy.

„Crescând fără tată și fiind o fetiță drăguță, frumoasă, bărbații mă tratau… Mai ales după ce am apărut în revistele alea… Am auzit atâtea glume proaste și, când am crescut, am început să dau cu ei de pământ când ceva nu-mi convenea, că pot să fiu și genul ăsta. Când întâlneam bărbați care făceau glume misogine și erau mai nesimțiți, dădeam cu ei de pământ.

Gina Pistol are probleme în urma infectării cu virusul COVID-19 in Stiri MondeneAm fost iubită într-un mod în care nu îmi era mie bine și plecam. Oamenii spuneau, de cele mai multe ori, că am fost lăsată, dar eu am plecat, de fapt. Nu ai cum să lași un om ca mine, fără să fiu modestă, pentru că sunt și mamă, și iubită, și parteneră, și tot. Nu am fost niciodată lăsată eu”, a spus Gina Pistol în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

Gina Pistol a revenit și prezintă emisiunea „Chefi la cuțite” in Stiri MondeneÎn urmă cu doar câteva săptămâni, iubita lui Smiley a stat de vorbă cu cei de la Antena Stars despre fiica sa, Josephine, care are, deja, aproximativ nouă luni. „Avem un copil foarte cuminte. Au fost câteva episoade de colici, ne-am panicat amândoi. Acum, îi ies dințișorii, e mai mârâită, dar avem un copil foarte cuminte, ne lasă să dormim noaptea, să ne odihnim.

Gina Pistol, despre perioada în care a pozat în Playboy „Făceau glume misogine” in Stiri MondeneSunt foarte relaxată. Îmi doresc să fiu genul de mamă care, înainte de toate, să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care, dacă i se întâmplă ceva și de bine, și de rău, să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă”, a spus Gina în cadrul unui interviu acordat la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed