HomeStiri Mondene Gina Pistol regretă că nu are bonă? „M-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură”

Gina Pistol regretă că nu are bonă? „M-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
A vrut sau nu Gina Pistol să rămână însărcinată? in Stiri Mondene

Gina Pistol a acordat recent un interviu şi a vorbit despre micuţa Josephine, dar şi despre programul pe care îl are de când a adus-o pe lume. Aceasta nu s-a sfiit să vorbească şi despre părţile mai puţin uşoare, aşa cum a făcut mereu, deşi a fost criticată.

Gina Pistol a slăbit 15 kg în doar 30 de zile in Stiri Mondene„Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu, îi ziceam lui Andrei că, dacă nu luăm o bonă în curând, mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine, spălatul părului și aranjatul sunt un lux. E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei. Acum stă în funduleț și dă să meargă de-a bușilea, iar eu trebuie să stau lângă ea. Fiecare etapă care vine are greutățile ei.

Gina Pistol regretă că nu are bonă „M-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură” in Stiri MondeneEu încerc să o adorm de pe la ora 19:30. De la ora 21, apuc să îmi fac și eu un duș, să mă dau cu o cremă pe față, să mănânc ceva. Mă pun în pat când ajunge și Andrei și ne uităm la două episoade de la un serial.

Am adormit pe la 1. Fiica mea s-a trezit astăzi pe la ora 4:30 și m-a luat de nouă. Nu am știut ce mi se întâmplă. Avea chef de joacă, de vorbă; după, nu avea chef de nimic. Mi-a luat două ore să o adorm. La 6:30, m-am pus în pat și a început pisoiul să miaune. Sunt leșinată.

Gina Pistol regretă că nu are bonă „M-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură” in Stiri MondeneDe când a ajuns acasă, Andrei a schimbat bebelușul, l-a îmbrăcat, i-a dat să mănânce. Și tații se activează. E mult mai greu pentru mamă, dar noi, față de voi, trecem prin mai multe schimbări, cum ar fi hormonale. (…) Andrei se apucase de sală când eu începeam să mă fac din ce în ce mai mare. Eu întotdeauna am făcut sport și m-am îngrijit și să mă văd dintr-odată în oglindă și să mă întreb unde a dispărut Gina…”, a spus prezentatoarea de la Antena 1, conform celor de la libertatea.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed