Relația Ginei Pistol este în pericol? „Se dau în spectacol în faţa lui”

Share

Gina Pistol a fost invitata de săptămâna aceasta din cadrul emisiunii online a lui Speak, iar cei doi au abordat mai multe subiecte, printre care se numără și relația sa cu Smiley. Prezentatoarea a povestit despre mai multe momente în care iubitul ei a fost asaltat de admiratoare, deși se știa de relația lor.

„Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el crezând că este singur. Era super fun! Întreceau o limită. Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună şi totuşi erau fete care veneau şi se dădeau la el. Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor. Când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui.

Eu i-am spus lui Andrei de la început că are toată libertatea să facă ce vrea, dar «vezi dacă merită. Adică merită să rişti ceea ce ai cu mine pentru cinci minute de flirt sau să mă pui pe mine într-o lumină proastă?». Eu am avut bărbaţi care erau vânaţi de faţă cu mine, pe faţă.

Sunt fericită acum, ce îmi pot dori mai mult?! Am un om lângă mine pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, am un copil minunat, ai mei sunt sănătoşi, sunt bine, ce îmi pot dori mai mult?!

Îi ziceam lui Andrei: «Mai avea fata aia puțin și te mânca, noroc că eram pe acolo și s-a împiedicat de mine, că altfel nu știu ce se întâmpla». Îl răpea. «Pofticioasă rău se uita la tine. Îți mai punea puțină frișcă deasupra și te mânca tot!» Noi simțim!”, a spus Gina, în cadrul podcast-ului lui Speak…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news