HomeStiri Mondene Iată ce vor face Elwira şi Mihai Petre cu marele premiu cu care s-au întors din „Asia Express”!

Iată ce vor face Elwira şi Mihai Petre cu marele premiu cu care s-au întors din „Asia Express”!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 772 views
Elwira, primele declarații despre a treia sarcină: „Un nou membru în familie este binevenit” in Stiri Mondene

Elwira şi Mihai Petre sunt fericiţii câştigători ai sezonului patru Asia Express. Cei doi s-au întors în ţară cu premiul cel mare, iar fostul jurat de la PRO TV a făcut mai multe mărturisiri despre această experienţă, dar şi despre cei 30.000 de euro.

„Eu nu îmi imaginam că o să simt atâta emoție într-un show, nu m-am așteptat. Am avut momente care m-au terminat emoțional. Am avut momente bune, momente rele, momente în care am râs de am murit, momente în care m-am prostit, momente în care am plâns, momente în care am fost sus și, apoi, jos.

Iată ce vor face Elwira şi Mihai Petre cu marele premiu cu care s-au întors din „Asia Express”! in Stiri MondeneNu îmi vine să cred că am câștigat, pentru că am avut tot felul de momente. Am început bine, am continuat mai puțin bine, dar am terminat cum nu se poate mai bine. Sunt cel mai mândru om acum.

Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, a spus Mihai Petre, conform celor de la cancan.ro.

Iată ce vor face Elwira şi Mihai Petre cu marele premiu cu care s-au întors din „Asia Express”! in Stiri Mondene„Simțeam că îmi explodează inima, nu-mi venea să cred. Mă bucur atât de tare, pentru că, în momentul ăsta, o să pot să le văd pe fete cum sar de bucurie. Dacă nu ar fi fost ele, ne-ar fi fost extrem de greu, nu știu dacă puteam să găsim noi motivația atât de mare încât să ajungem până în finală”, a spus Elwira Petre, conform celor de la cancan.ro, despre câştigarea finalei.

Elwira, primele declarații despre a treia sarcină: „Un nou membru în familie este binevenit” in Stiri Mondene„«Asia Express» este viața comprimată la maximum. Trăiești într-o zi cât alții în zece. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu «din lacrimă», ci dintr-o «mare mizerie», sincer. E intens! Pe mine, nu e prima dată când mă lovește realitatea dur, însă nu atât de dur!

Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain”, a spus coregraful, conform a1.ro, după întoarcerea în țară…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed