Home Stiri Mondene Gina Pistol şi Smiley se pregătesc să ajungă în faţa altarului

Gina Pistol şi Smiley se pregătesc să ajungă în faţa altarului

autor Mirela
1,2K views

Smiley va fi următorul invitat al lui Damian Drăghici. În cadrul podcast-ului pe care l-a filmat, artistul a vorbit, printre altele, şi despre numele fetiţei care urmează să se nască la începutul lunii martie, dar şi despre planurile sale de viitor alături de Gina Pistol.

Smiley era unul dintre cei mai îndrăgiţi burlaci ai României până să fie cu Gina Pistol. Acum, cei doi nu doar că aşteaptă venirea pe lume a fetei lor, ci se gândesc şi să îşi unească destinele în faţa lui Dumnezeu.

„Ne-am decis asupra numelui, dar nu îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță, sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. (…) Profesional, urmează foarte multe lucruri.

Cu Gina Pistol nu a fost o dragoste la prima vedere. (…) Nu exclud căsătoria”, a spus juratul de la PRO TV în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Gina şi Smiley au anunţat că urmează să devină părinţi pentru prima oară, prin intermediul unui vlog postat chiar de către artist. Cei doi au decis să ţină ascunsă sarcina, deoarece au vrut să se asigure că totul decurge aşa cum trebuie.

„Noi doi vom deveni părinți. Încep să realizez că trebuie să modific casa, trebuie să îmi schimb un pic programul, dar cred că cele mai multe schimbări vor veni în viața Ginei. O surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea până în momentul în care este surpriză până la capăt. Toți știm că primul trimestru este cel mai greu. Cumva, am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia, a fost o surpriză neplăcută în momentul în care am văzut că presa scrie despre asta”, au spus cei doi…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed