HomeStiri Mondene Gina Pistol va vorbi despre sarcină în curând. Apropiații au dat-o de gol

Gina Pistol va vorbi despre sarcină în curând. Apropiații au dat-o de gol

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/09/Gina-Pistol-va-vorbi-despre-sarcina-in-curand.-Apropiatii-au-dat-o-de-gol-3.jpg

În urmă cu două săptămâni, în presă a apărut informația conform căreia Gina Pistol este însărcinată. Deși nici ea și nici Smiley nu au confirmat acest lucru, apropiații celor doi au confirmat zvonurile. Mai mult decât atât, aceștia au spus și când va fi momentul în care Gina va recunoaște totul.

Gina Pistol va vorbi despre sarcină în curând. Apropiații au dat-o de gol in Stiri Mondene

Potrivit surselor D.A.S. categoria A, Gina nu își va anunța sarcina, decât în momentul în care, din punct de vedere medical, totul va fi exact așa cum trebuie. La fel ca și relația pe care o are cu Smiley, vedeta vrea să țină totul departe de ochii presei.

„A discutat recent cu câteva prietene cărora le-ar fi mărturisit că va face totul public în momentul în care primește toate asigurările medicilor că sarcina decurge așa cum trebuie. Ar fost recent la câteva controale medicale și acum așteaptă rezultatul”, au declarat surse apropiate pentru cancan.ro.

Gina Pistol va vorbi despre sarcină în curând. Apropiații au dat-o de gol in Stiri Mondene

Cea mai recentă apariție publică a sa a întărit presupunerile tuturor. Îmbrăcată cu o rochie largă și încălțată cu o pereche de papauci foarte confortabili, Gina a fost surprinsă coborând din mașina sa, semn că sarcina și căldura o epuizează destul de mult.

Gina Pistol va vorbi despre sarcină în curând. Apropiații au dat-o de gol in Stiri Mondene

Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, vedeta Antenei 1 a spus că, dacă va fi cerută de nevastă, va renunța la numele său de familie: „Dacă bărbatul meu mă cere de soață, înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”.

Smiley și Gina formează un cuplu din primăvara anului 2017, dar și-au oficializat relația de aproape doar un an. Smiley a transmis un mesaj cu subînțeles, deși toată lumea știa de relația celor doi: „Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed