Goldie Hawn nu este adepta căsătoriilor: „Ne-a plăcut să fim împreună fără să ne căsătorim!”

Share

Actrița americană Goldie Hawn a declarat că nu este adepta căsătoriilor. De aceea, ea și partenerul său, actorul Kurt Russel, au decis să fie împreună însă fără să facă pasul cel mare, deși formează un cuplu din 1983.

GettyImages-501350538_640x426

Goldie Hawn, în vârstă de 71 de ani, a vorbit despre reticența sa în ceea ce privește căsătoria cu partenerul său, Kurt Russel.

„Am fi divorțat în urmă cu mult timp dacă ne-am fi căsătorit”, a declarat Hawn. „Căsătoria este un lucru interesant, psihologic. Dacă simți nevoia să fi legat de cineva, atunci este important să te căsătorești. Dacă ai independență, atunci este o chestie psihologică să nu fii căsătorit”, a adăugat actrița.

„Pentru mine, aleg să stau, și Kurt alege să stea necăsătorit. Și ne-a plăcut alegerea făcută. O relație care durează nu se bazează pe o căsătorie”, a declarat anterior Hawn pentru revista People. „Este vorba despre compatibilitate și comunicare. Și amândoi trebuie să vrea ca relația să meargă. Dacă o persoană nu vrea acest lucru, atunci relația nu va funcționa. Să fie împreună, așa cum doi piloni susțin casa și acoperișul, și să fie diferiți, nu trebuie să fie de acord asupra tuturor lucrurilor, trebuie să învețe cum să gestioneze momentele când nu sunt de acord. Orice este o alegere”, a mai spus Goldie Hawn…

Sursa foto: Getty Images


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news