Horia Brenciu povesteşte cel mai penibil moment din carieră!

Share

Despre Horia Brenciu nu mai este nimic de spus. El este pachetul complet: cântă foarte bine, este un prezentator desăvârşit, dar, mai întâi de toate, este OM. Şi cum „a greşi e omeneşte”, Horia Brenciu a povestit unul dintre cele mai penibile momente din carieră.

Horia Brenciu povesteşte cel mai penibil moment din carieră
„Penibilitatea şi expresia «să întru în pământ» au funcţionat şi la mine. La muzică nu prea am făcut gafe, la prezentare însă am fost «artist». În ’95, trupa Compact era, pe atunci, foarte puternică, era «pe val» şi ţin minte că nu îi cunoşteam personal. Am venit pe scenă: «Doamnelor şi domnilor, fiţi foarte atenţi…». Eu ştiind că, dacă pronunţ numele acela, cu siguranţă publicul va fi în delir. Şi începe Brenciu: «Doamnelor şi domnilor, fiţi foarte atenţi aici. Sunt pregătiţi, aici, pentru dv., formaţia Contact!» Eu nu mai gândeam cuvântul. Nu a fost nicio reacţie. Şi am continuat: «Nicio problema, ştiu că nu sunteţi încălziţi. Vă prezint încă o dată. Atenţie! Urmează formaţia Contact!» De trei ori am prezentat «Contact».” (râde)

«Mă, ce faci, mă? Compact, nu Contact.»

„Am ieşit apoi de pe scenă şi în culise mă gândeam: «Ce dracu’ au înţeles ăştia…» Şi a venit cineva la mine: «Mă, ce faci, mă? Compact, nu Contact.» Şi mă gândeam, zic: «Să vezi că ăştia termină acum de cântat şi mă iau la bătaie.» Şi vine Teo Peter, uitându-se la mine, zâmbind. Nu înţelegeam de ce zâmbeşte. Mă aşteptam la o reacţie dură. Şi mi-a zis chestia asta: «Brenciule, dacă toate lucrurile ar ieşi bine…». Asta a fost una dintre pildele mele de viaţă. Greşeală nu-i o problema, a persista în greşeală, însă, da”, a povestit Horia Brenciu…

Horia-Brenciu-povesteşte-cel-mai-penibil-moment-din-carieră-1

Horia Brenciu a debutat în anul 1990, la doar 18 ani, în trupa „Apropo”, la vremea respectivă cântând la pian. Prima apariţie televizată a lui Horia Brenciu a fost în 1993.

 

Sursa: ciao.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news