HomeStiri Mondene Horia Brenciu pregăteşte o mare surpriză pentru români!

Horia Brenciu pregăteşte o mare surpriză pentru români!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 863 views
Horia-Brenciu-pregăteşte-o-mare-surpriză-pentru-români in Stiri Mondene

Cel mai iubit şi mai carismatic artist din România se pregăteşte deja de concertul de Crăciun. Horia Brenciu, un artist desăvârşit, a dezvăluit ce se va întâmplă în luna decembrie:

Horia Brenciu pregăteşte o mare surpriză pentru români
„Dincolo de hiturile mele consacrate, voi cânta pentru prima dată piese de sărbătoare! Vor fi piesele mele de Crăciun, vor fi colindele româneşti şi vor fi celebrele melodii americane, Christmas Carols! Un mixaj pe sufletul meu! Toate pentru prima dată pe scena Sălii Palatului, în interpretarea mea şi a invitaţilor mei.

Trebuie să mărturisesc faptul că de mult vreau să le cânt, dar niciodată nu m-am potrivit cu luna în care au fost planificate concertele de la Sala Palatului. E o emoţie nouă pentru noi şi mor de curiozitate să văd reacţia publicului la tot ce vom cânta, în decembrie, în premieră.

Orchestră, balet, invitaţi, reni, cadouri, familie, copii… Cred că vom fi peste 50 de suflete şi evident, Moş Crăciun! Stafful HB Media Entertainment va rămâne în culise. Cel puţin, va încerca… ”

Horia Brenciu pregăteşte o mare surpriză pentru români 1

Horia Brenciu este pe lângă un artist complet, un familist convins. Atunci când povesteşte despre familia lui, i se luminează privirea. Şi, pentru că de Crăciun trebuie să ai familia aproape, Horia a dezvăluit o altă surpriză pe care o pregăteşte pentru concertul de la Sala Palatului…

„Crăciun fără familie nu se poate! Poate va cânta Maria sau Andreea sau chiar Toma sau Mina… I-am întrebat, dar deocamdată toţi au emoţii şi n-au putut să-mi spună nimic precis”, a mai declarat Horia Brenciu.

 

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed