Home Stiri Mondene Horia Brenciu surprinde din nou: „În fiecare zi îi spun soției mele că…”

Horia Brenciu surprinde din nou: „În fiecare zi îi spun soției mele că…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Horia Brenciu surprinde din nou „In fiecare zi ii spun sotiei mele ca…” 1 in Stiri Mondene

Horia Brenciu a revenit în postura de jurat al emisiunii de talente Vocea României. Acesta a acordat un interviu pentru Pro TV în care a vorbit atât despre familia sa, cât și în legătură cu provocarea noului sezon al emisiunii.

Horia Brenciu surprinde din nou „In fiecare zi ii spun sotiei mele ca…” 1 in Stiri Mondene

Este bine cunoscut faptul că Horia Brenciu adoră copiii și este un familist convins. Acesta a dezvăluit că și-ar mai dori încă un copil, dar și marele premiu în postura de antrenor la Vocea României.

Artistul este căsătorit cu producătoarea TV Alice Dumitrescu și au împreună patru copii: Mina, care este copilul lor biologic, Toma, care a fost înfiat și cele două fiice ale lui Alice din căsnicia anterioară, Maria și Andreea.

„În fiecare zi, îi spun soției mele că îmi mai doresc încă un copil – ar fi al cincilea. Dar, până vine un copil, ar putea să vină și al treilea titlu la «Vocea României», nu m-aș supăra deloc”, a declarat Horia Brenciu.

Horia Brenciu surprinde din nou „In fiecare zi ii spun sotiei mele ca…” 2 in Stiri Mondene

Artistul a mărturisit și la cine s-ar bucura să ajungă trofeul în acest an, dacă nu ar câștiga el, precizând că pentru el este foarte importantă echipa formată din toți jurații.

„Cu toate că, sincer să fiu, aș vrea ca Irina să câștige anul acesta. Aș vrea să câștige pentru că, efectiv, cred că ar da și mai multă consistență juriului. Pe mine nu mă interesează să ajung eu primul undeva, mă interesează să ajungem toți.

Nu mă interesează să ajung primul pe Kilimanjaro și să stau acolo singur: «Unde e Chirilă?», «N-a mai putut», «Smiley unde e?”, «Nu e, iar Irinei i s-a făcut rău și a rămas la altitudine de 3000”.

Pe mine mă interesează să ajungem toți. Am învățat că e importantă echipa, am învățat că sunt importanți oamenii care sunt vectorii de imagine, dar și echipa din spatele camerelor de luat vederi”, a mai spus Horia Brenciu…

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed