HomeStiri Mondene Ce face Ioana Ginghină după divorț: „Este fantastic…”

Ce face Ioana Ginghină după divorț: „Este fantastic…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 961 views
Ce face Ioana Ginghina dupa divort „Este fantastic...” in Stiri Mondene

De când a divorțat de Alexandru Papadopol după 12 ani de căsnicie, Ioana Ginghină a tot încercat să se pună pe picioare și să se refacă sufletește. Suferința provocată de despărțire o afectase atât de mult încât a fost nevoită să meargă la psiholog.

Ce face Ioana Ginghina dupa divort „Este fantastic...” in Stiri Mondene

Frumoasa actriță pare însă că își recapătă optimismul pe zi ce trece, iar de curând a postat pe blogul său un mesaj prin care afirmă că descoperă părțile pozitive ale vieții sale ca femeie singură. Aceasta face haz de necaz, încearcă să vadă partea bună a lucrurilor și arată tuturor cât este de puternică.

De curând a făcut o ieșire la Sibiu, unde locuiesc părinții săi, pentru a se deconecta și a își încărca „bateriile”.

„Unde poți să te vindeci mai bine decât la mama și la tata în brațe? Părinții sunt cei care îți spun sincer că ești cea mai minunată ființă de pe pământ și pe ei chiar îi crezi. La Sibiu am nimerit perfect într-o perioadă de festival. Tot acasă m-am reîntâlnit cu prietenii din copilărie, cu colegii de liceu cu toată adolescența mea, lucru care m-a făcut să capăt un vibe, o stare proaspătă, un zâmbet permanent pe buze și… un strop de Fericire. Da, parcă nu mă mai întâlnisem de mult cu Fericirea”, a scris Ioana Ginghină.

Actrița s-a întors ulterior în București fără fiica sa, Ruxandra, care va mai rămâne o perioadă în Sibiu în grija bunicilor deoarece va lua parte la cursurile unei școli de vară. Îndrăgita brunetă a povestit care sunt aspectele benefice pe care începe să le descopere de când este singură.

„Apoi m-am întors acasă, fără Ruxi, ea a rămas la Sibiu să facă o școală de vară, și m-am trezit pentru prima dată singură în casă… poate părea ciudat însă o să fiu sinceră cu voi și o să vă spun că nu e chiar așa de rău să fii singură.

Am control total asupra televizorului. Mă pot uita ore în șir, mâncând chestii nesănătoase. Dorm într-un pat mare de două persoane… singură. Este fantastic, nu mă mai înghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonală, dacă vreau. A și era să uit asta. Am mai mult loc în dressing, deci pot să-mi cumpăr haine, căci nimeni nu va ști câte mi-am luat și cât au costat. Da, chiar că m-am hotărât să trăiesc clipa și să mă bucur de faptul că sunt liberă”, a mai scris aceasta…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed