HomeStiri Mondene Horia Brenciu vorbeşte despre copilul pe care l-a adoptat

Horia Brenciu vorbeşte despre copilul pe care l-a adoptat

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Horia Brenciu vorbeşte despre copilul pe care l-a adoptat in Stiri Mondene

Horia Brenciu şi-a întemeiat o familie frumoasă, căreia i se dedică în fiecare zi. Alice şi Horia au trei fete împreună şi, la doar câţiva ani de la naşterea ultimei fete, în viaţa lor a apărut şi un băieţel pe care l-au adoptat.

Horia Brenciu vorbeşte despre copilul pe care l-a adoptat in Stiri Mondene

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea opt ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea șapte ani şi Andreea, 15. Îmi spun şi «Horia», şi «tati», dar şi «tato». Acum, Maria are 20 de ani, iar Andreea, 28. În 2012, pe 1 noiembrie, a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are șapte ani, şi dragul nostru Toma vă salută la cei cinci ani ai lui.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a spus artistul, conform celor de la click.ro.

Horia Brenciu vorbeşte despre copilul pe care l-a adoptat in Stiri Mondene

Horia Brenciu este apreciat de toţi românii. În cadrul unui interviu acordat celor de la click.ro, în timpul perioadei de izolare, acesta a vorbit despre activităţile pe care le-au făcut în familie, dar şi despre pasiunea sa. „De peste o lună jumătate stau cu ai mei în casa noastră și, ca orice familie respectabilă, în perioada asta am șters praful, am udat florile, am aranjat cărți, haine și mobilă. Toate astea de două ori. În plus, am mai jucat ping pong, maccao, șah, table, badminton, tenis, baschet, volei, handbal, fotbal și cricket. Majoritatea activităților sportive de mai sus s-au petrecut în living. Și mai am de adăugat vreo câteva nebunii, dar, ca să nu stai toată ziua cu mine, trecem la următoarea întrebare.

Horia Brenciu vorbeşte despre copilul pe care l-a adoptat in Stiri Mondene

De ceva vreme studiez ventrilocii din întreaga lume și consider că unii fac o treabă genială. Eu sunt un ventriloc total amator, dar copiii sunt încântați de mânuirea acelei păpuși”, a spus juratul, pentru sursa menţionată anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed