Ianna Novac, anunț emoționant. Ce veste a dat blondina

Share

Cântăreața Ianna Novac, în vârstă de 36 de ani, este în culmea fericirii. Frumoasa blondină a anunțat, de curând, prin intermediul conturilor sale de socializare faptul că a devenit mamă pentru a doua oară.

Artista a născut cel de-al doilea copil, un băiețel, pe data de 7 august. Micuțul a primit numele Alexandru, iar părinții săi se simt cu adevărat binecuvântați. „Suntem cei mai fericiţi din lume!!! Astăzi, Alexandru a venit pe lume. Nu există bucurie mai mare pe pământ!!!! Nu există dar mai mare pentru noi. Mulțumim, Doamne, pentru această binecuvântare!!!”, este mesajul pe care l-a scris Ianna Novac pe paginile sale de socializare.

Cu puțin timp înainte să nască, artista a oferit un interviu pentru Agenția VIP, unde a oferit detalii despre cum a primit vestea că va avea un băiețel care se va numi Alexandru. Fiica cea mare a acesteia, Erica, a fost cea care, cumva, a presimțit că va avea un frățior. „Eu nu ştiam că sunt însărcinată. Ericuţa noastră ne-a adunat într-o seară şi a zis ea: «Să ştiţi că eu m-am hotărât, o să am un frățior şi o să îl cheme Alexandru». Noi am început să râdem”, a declarat Ianna Novac. Se pare că fiica sa a avut dreptate, întrucât s-a întâmplat exact după cum „prevestise”. Artista a povestit cum a reacționat atunci când a aflat marea veste. „Au trecut vreo două zile. Am luat un test întâmplător. Aveam nişte stări, dar diferite. Când am ajuns acasă, a ieşit testul pozitiv. Am zis: «Doamne, Dumnezeule!». Am fost la biserică şi vorbeam cu preotul că sunt însărcinată. Şi da, este băiat şi o să îl cheme Alexandru. Ericuţa este un copil adorabil, eu acum sunt topită după copii. Nu am fost aşa”, a mai spus cântăreața…

Sursa: spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news