HomeStiri Mondene Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-a încheiat?

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-a încheiat?

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 868 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Relatia-dintre-Bianca-Dragusanu-si-Gabi-Badalau-s-a-incheiat-3.jpg

Nici bine nu s-a aflat că Bianca și Bădălău formează un cuplu, că declarațiile Biancăi par să susțină exact contrariul. Cum este secretoasă în ceea ce privește viața ei personală, fanii blondinei așteaptă să vadă dacă ea și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu mai formează sau nu un cuplu.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-a încheiat in Stiri Mondene

Împreună cu o prietenă foarte bună a ei, Bianca Dăgușanu a făcut un TikTok prin intermediul căruia a dat de înțeles că în prezent este singură. „Fă, când ne facem, fă, și noi iubiți, că suntem singure din 2002? Vreau să mă atingă și pe mine un bărbat”, a spus prietena Biancăi.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-a încheiat in Stiri Mondene

„Nu știu, fă, mie îmi place ciocolata”, a răspuns vedeta. Cu toate acestea, fanii ei pot răsufla ușurați, deoarece filmulețul a fost făcut doar pentru a se distra și, mai mult ca sigur, între ea și Gabi Bădălău totul merge ca pe roate.

Relația dintre Bianca și afacerist este dur criticată de către Claudia Pătrășcanu. Femeia este dezamăgită de comportamentul fostului ei partener, mărturisind că nu depune același efort pentru copiii lui, ci doar pentru Bianca, vrând să o cucerească.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-a încheiat in Stiri Mondene

„Vrea să mă umilească, vrea amar. În primul rând, în momentul în care îmi doream cu disperare să ies din această căsnicie, această familie, am spus așa, că vreau să mergem la un notar. L-am plimbat, i-am dat divorțul, el a spus că nu are femeie de divorțat, dar avea femeie de batjocorit. Când este vorba de dezmăț și zile frumoase, este milionarul Gabi Bădălău, când vine vorba de copii, atunci este săracul Gabi Bădălău, iar nevasta trebuie să suporte orice. Am mers de comun acord la un cabinet de mediere, am stabilit amândoi, pentru binele copiilor noștri, niște lucruri. Urma, la o săptămână, să ne vedem la același cabinet. El a spus «Vreau să merg să cer părerea părinților mei și revenim». Credeți-mă că nu a mai venit și am fost nevoită să plătesc și taxele domnilor mediatori”, a spus artista în cadrul unei emisiuni televizate…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed