Home Stiri Mondene Iată câți ani are și cu se ocupă fiica Loredanei Groza!

Iată câți ani are și cu se ocupă fiica Loredanei Groza!

autor Mirela
1,6K views

Loredana Groza și Andrei Boncea au împreună o fată, Elena, în vârstă de 23 de ani. Aceasta îi calcă pe urme mamei sale și activează în domeniul muzicii, fiind producător muzical la un post de radio din țara noastră.

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar, în general, sunt o pacoste”, a spus fiica Loredanei Groza, conform celor de la wowbiz.ro. Aceasta nu este la fel de prezentă în mediul online sau la TV, așa cum face mama sa, și îți ține viața personală departe de ochii celor curioși.

Elena și Loredana seamănă foarte mult, aceasta fiind comparată deseori cu mama sa. Loredana este comparată cu ea însăși de foarte multe ori, deoarece, în ultima vreme, membra juriului de la Antena 1 a trecut prin mari schimbări din punct de vedere fizic, dar, cu toate acestea, susține că nu are nicio intervenție.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă, poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine, fără să faci lucruri radicale”, a spus artista, în urmă cu ceva timp, pentru cei de la Antena Stars.

„Noi nu știm de ce a considerat să facă acest statement, dacă a fost agasată, poate abuzată într-un fel și poate mulți au fost prea curioși. Eu o felicit pe Loredana, pentru că întotdeauna a fost atentă cu esteticul și cu aspectul conform vârstei…

Dacă ne uităm pe fotografii, din fotografii eu observ că există îmbunătățiri la nivelul sprâncenelor, pleoapei superioare, buzelor, nasului, al liniei mandibulare. Cum au fost aduse aceste îmbunătățiri, acest lucru se stabilește când pacientul este față în față cu chirurgul și fiecare pacient beneficiază de confidențialitate absolută”, a spus Nico Ferariu, chirurg estetician, conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed