HomeStiri Iată câți copii și când îi vei avea! Tot ce trebuie să faci este să alegi o imagine

Iată câți copii și când îi vei avea! Tot ce trebuie să faci este să alegi o imagine

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views 3 minute timp de citit

Foarte multe persoane își doresc să devină părinți și sunt în stare să facă orice le stă în putință pentru a aduce pe lume un suflet. Unii vor un singur copil, alții mai mulți, în timp ce alții lasă lucrurile să se întâmple de la sine. Dacă și tu îți dorești copii, poți afla când îi vei avea și câți vor fi, doar alegând una dintre imaginile de mai jos.

Imaginea pe care o vei alege spune foarte multe lucruri despre tine și te poate ajuta să afli când vei aduce pe lume primul copil pe care îl aștepți atât de mult.

14

Dacă ai ales prima imagine, ești o familistă convinsă. Vrei să construiești lucruri mărețe alături de partenerul de cuplu, iar copiii sunt și ei incluși în această categorie. Vei aduce pe lume primul tău copil la vârsta de 28 de ani, după care vei mai face încă trei.

15

Dacă ai ales a doua imagine, nu vrei să te oprești la un singur copil. Pentru tine, cu cât numărul lor este mai mare, cu atât mai bine. Cu toate acestea, visul ți se va îndeplini abia după ce vei ajunge la vârsta de 30 de ani, când vei naște primul tău copil, iar acela va fi primul și singurul.

16

Dacă ai ales a treia imagine, primul tău copil se va naște când vei împlini vârsta de 25 de ani, la scurt timp după aniversarea ta. Mai mult decât atât, vei avea o familie numeroasă, în care vor exista cel puțin cinci copii, iar diferența de vârstă dintre ei va fi una foarte mică.

17

Dacă ai ales a patra fotografie, vei aduce pe lume primul tău copil abia după vârsta de 35 de ani, iar acest lucru îți va schimba modul de gândire. Vei renunța la egoismul și la libertatea după care tânjești atât de mult, iar după nașterea primului tău copil, va apărea și al doilea…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed