HomeStiri Mondene Iată ce a făcut Dan Bittman pentru fosta parteneră, la un de când s-au mutat separat

Iată ce a făcut Dan Bittman pentru fosta parteneră, la un de când s-au mutat separat

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 917 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Iata-ce-a-facut-Dan-Bittman-pentru-fosta-partenera-la-un-de-cand-s-au-mutat-separat-3.jpg

După 25 de ani de relație, Dan Bittman a decis să se despartă de femeia care i-a dăruit trei copii. În ciuda faptului că au decis să nu mai formeze un cuplu de mai bine de patru ani, aceștia s-au mutat separat abia anul trecut, după ce s-a speculat că artistul ar fi fost împreună cu Monica Odagiu.

Iată ce a făcut Dan Bittman pentru fosta parteneră, la un de când s-au mutat separat in Stiri Mondene

În urmă cu doar câteva zile, Dan Bittman a fost surprins de către papaazzii de la impact.ro tocmai când ieșea dintr-un magazin alimentar. Cântărețul avea sacoșele pline cu alimente și le-a lăsat acasă la fosta lui parteneră, semn că relația dintre ei a rămas una de prietenie.

Iată ce a făcut Dan Bittman pentru fosta parteneră, la un de când s-au mutat separat in Stiri Mondene

„Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei.

Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns.

Iată ce a făcut Dan Bittman pentru fosta parteneră, la un de când s-au mutat separat in Stiri Mondene

Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost.

Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”, a declarat solistul trupei Holograf, în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed