Home Stiri Iată ce a făcut Dan Bittman pentru fosta parteneră, la un de când s-au mutat separat

Iată ce a făcut Dan Bittman pentru fosta parteneră, la un de când s-au mutat separat

autor Buinoschi Andreea
147 vizualizari

După 25 de ani de relație, Dan Bittman a decis să se despartă de femeia care i-a dăruit trei copii. În ciuda faptului că au decis să nu mai formeze un cuplu de mai bine de patru ani, aceștia s-au mutat separat abia anul trecut, după ce s-a speculat că artistul ar fi fost împreună cu Monica Odagiu.

În urmă cu doar câteva zile, Dan Bittman a fost surprins de către papaazzii de la impact.ro tocmai când ieșea dintr-un magazin alimentar. Cântărețul avea sacoșele pline cu alimente și le-a lăsat acasă la fosta lui parteneră, semn că relația dintre ei a rămas una de prietenie.

„Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei.

Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns.

Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost.

Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”, a declarat solistul trupei Holograf, în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies