Iată ce a făcut Elena Gheorghe după ce și-a aniversat ziua de naștere

Share

Elena Gheorghe a împlinit ieri frumoasa vârstă de 35 de ani, dar pare să întinerească pe zi ce trece. Artista este plecată împreună cu soțul său, Cornel Ene, în Grecia și spune că, deși este prima dată când vizitează această țară, s-a îndrăgostit iremediabil de ea.

Soțul Elenei i-a făcut o surpriză frumoasei sale soții și au mers împreună la un restaurant cu vedere către mare. Acolo, cei doi au ciocnit câte un pahar de șampanie, iar Cornel i-a oferit și un tort de ciocolată. Sărbătoritei i-a plăcut atât de mult gestul, încât a vrut să împărtășească această surpriză și cu fanii săi. A imortalizat momentul și a pus poza atât pe Instagram, cât și pe Facebook.

Fanii nu au stat nici ei prea mult pe gânduri și i-au urat Elenei doar lucruri frumoase. Aceasta și-a răpit puțin din timp și le-a mulțumit: ”Mulțumesc din inimă pentru toate mesajele frumoase. Mi-ați făcut ziua și mai frumoasă! Vă iubesc și sunt tare fericită că am o comunitate atât de frumoasă, am simțit toată dragostea și aprecierea voastră!”.

A doua zi, Elena a plecat să alerge pe plajă, dis-de-dimineață, înainte de a intra în apă, și le-a pus fanilor la dispoziție și o poză. ”Nimic nu se compară cu alergatul dimineața la malul mării. Să auzi valurile, să simți razele blânde ale soarelui cum își fac apariția, aerul curat cum îți inundă plămânii și sângele, cum îți fierbe în vene, mușchii cum își cresc volumul, iar serotonina cum își face efectul. Alergatul mă ajută să fiu optimistă, să fiu sănătoasă și să mă mențin în formă. Să avem o zi cu dragoste!”, a scris artista în dreptul pozei…

Cei care o îndrăgesc au început să lase imediat comentarii, iar una dintre fane a spus: ”Dă-mi și mie din energia ta de dimineață… nu să alerg, măcar să merg la muncă…”.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news