Home Stiri Cuplul momentului! S-a aflat cu cine se iubește Bianca Pop

Cuplul momentului! S-a aflat cu cine se iubește Bianca Pop

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Controversata ispită Bianca Pop are o nouă relație. Aceasta este împreună cu unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România.

Bianca este cea care a spart gheața în legătură cu acest subiect. Ispita a spus că, în ciuda faptului că amândoi se știau de mai bine de doi ani, niciunul dintre ei nu a luat inițiativă până acum.

Noul său iubit nu este nimeni altcineva decât celebrul Nicholas Sax. Se pare că, în cele din urmă, nimic nu le-a mai stat în cale și cei doi se bucură de frumoasa relație pe care o au.

”Nu îmi vine să cred că am pățit cu Nicholas Sax. Adică, noi, oricum, ne știm de vreo doi ani, nu de acum… Îmi plăcea de el, lui, de mine… Și, ieri, am postat o fotografie cu el și, nu știu de ce, am rămas fără contul de Instagram… Probabil am primit raporturi de la tot felul de fani de-ai lui, dar nu mă interesează”, le-a spus Bianca celor de la WOWBiz.

Conform spuselor ispitei, întâlnirea lor nu a fost una pur întâmplătoare. Bianca a povestit că își dorea de ceva vreme să se lanseze în muzică, iar colaborarea cu un manelist celebru urma să fie rampa sa de lansare: ”Chiar voiam să am o colaborare cu un manelist, nu doar să apar în videoclip, ci chiar să îmi încerc norocul în muzică. Nikolas Sax mi-a ascultat ideea și i-a plăcut, iar din vorbă în vorbă am ajuns să ne sărutăm. Vom vedea ce ne aduc viitorul, eu oricum, încă mă gândesc să merg la «Puterea Dragostei», vom vedea ce se petrece între mine și Nikolas până atunci”.

Până acum, Bianca Pop a avut o relație destul de tumultuoasă cu Ciprian Pian, dar, după câte putem vedea, și-a revenit destul de repede și pare foarte fericită…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies