Home Stiri Iată ce a mâncat Vladimir Drăghia la restaurant! Este incredibil!

Iată ce a mâncat Vladimir Drăghia la restaurant! Este incredibil!

autor Mirela
795 vizualizari

Vladimir Drăghia a scos-o pe frumoasa sa soție la restaurant, dar se pare că acesta nu s-a săturat atât de repede și a continuat să mănânce ceea ce îi era mai la îndemână.

Îmbrăcat lejer, cu o pereche de pantaloni negri, lungi, suficient de mulați pe corp pentru a-i scoate în evidență posteriorul și picioarele lucrate din greu la sală, și cu un tricou galben care i-a lăsat tatuajele și mușchii la vedere, actorul a luat masa în oraș împreună cu Alice, soția sa, și cu încă un bărbat.

Și soția sa a decis să abordeze un stil vestimentar la fel de simplu. Alice a ales să poarte o rochie vaporoasă, lungă până în pământ, în alb și negru, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale joase, de culoare roșie.

După ce s-au așezat la masă toți trei, aceștia și-au comandat de băut, apă și cafea, dar și ceva de mâncare. Se pare că ceea ce își comandase nu a fost suficient, deoarece, după ce a terminat de mâncat, Vadimir a început să mănânce pâinea care mai rămăsese în coș. Bărbatul a luat feliile una după alta și nu s-a lăsat până nu a terminat toată pâinea din coșuleț.

După ce s-au ridicat de la masă, Vladimir și soția sa s-au îndreptat spre mașină. În ciuda imaginii de bărbat dur pe care actorul o afișează, atunci când este în preajma lui Alice, comportamentul său se schimbă. Cand soția sa a vrut să se urce în mașină, Vladimir i-a deschis portiera și, mai apoi, s-a urcat și el în mașină.

Alice și Vladimir au împreună o fetiță în vârstă de trei ani, pe nume Zoia și care, conform spuselor bărbatului, îi umple sufletul de fericire în fiecare zi…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies