Iată ce scrie în ordinul de protecție pe care Iulia l-a cerut împotriva lui Mihai Albu!

Share

Iulia și Mihai Albu au divorțat în anul 2012, dar, nici după atât timp, aceștia nu se înțeleg. Cei doi se luptă pentru custodia fetei pe care o au împreună și fiecare vrea să facă tot ceea ce îi stă în putință pentru a ieși învingător.

La sfârșitul anului 2020, Iulia a cerut, împotriva fostului soț, un ordin de protecție. Totul a început în momentul în care Mihai Albu s-a arătat extrem de deranjat de faptul că fosta parteneră l-a prezentat fiicei sale pe iubitul ei, spunându-i că este noul ei tată.

În acel moment, designerul de pantofi a făcut o declarație care a determinat-o pe Iulia să ceară un ordin de protecție: „Individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci, dacă aveam un pistol…”.

Potrivit celor de la cancan.ro, fostul jurat al emisiunii Bravo, ai stil! și-a simțit viața pusă în pericol și a cerut ordinul de protecție. „Apărătorul pârâtei solicită admiterea cererii de chemare în judecată astfel cum a fost formulată, cerere care privește evenimentul din data de 04.11.2020, data când s-a realizat înregistrarea în cauză.

Din punctul său de vedere, o asemenea exprimare constituie o amenințare la integritatea persoanei, având în vedere și conflictele care au existat anterior, acumulându-se o tensiune între părți.

O exprimare de genul acesta, la televizor, în mass-media, conduce la o stare de temere care, din punctul său de vedere, trebuie înlăturată”, se arată în documentele în posesia cărora au intrat cei de la cancan.ro.

Ulterior, acuzatul a reacționat și le-a spus magistraților că el este cel care și-a dorit divorțul, nu Iulia: „Ne-am despărțit din cauza unei găini. Plimba prin tot orașul acea găină. Arată că nu îi vine să creadă în ce situație a ajuns din cauza reclamantei. Susține că reclamanta, de fapt, urmărește ca el să nu mai poată să realizeze legătura cu minora”…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news