HomeStiri Mondene Iată ce se află, de fapt, între Flavia Mihășan și Dani Oțil!

Iată ce se află, de fapt, între Flavia Mihășan și Dani Oțil!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
Iată ce se află, de fapt, între Flavia Mihășan și Dani Oțil! in Stiri Mondene

În primăvara anului trecut, Flavia a plecat de la emisiunea ‘Neața cu Răzvan și Dani. Acolo, aceasta prezenta rubrica meteo și, de când a plecat, fanii au vehiculat că aceasta s-ar fi certat cu foștii colegi de la Antenă.

Deoarece a născut în vara anului 2020, Flavia a intrat în concediu de naștere încă din primăvară. Aceasta a fost înlocuită de fosta asistentă de la Prietenii de la 11, Ramona Olaru. Văzând aceste schimbări, fanii emisiunii au spus că Dani ar fi responsabil pentru venirea Ramonei în emisiune.

Iată ce se află, de fapt, între Flavia Mihășan și Dani Oțil! in Stiri Mondene

Ceea ce i-a făcut pe oameni să afirme acest lucru au fost răspunsurile Flaviei. De fiecare dată când era adusă în discuție o posibilă întoarcere la ‘Neața cu Răzvan și Dani, ea spunea că nu se va mai întâmpla acest lucru. Faptul că nimeni nu a spus nimic despre revenirea Flaviei în emisiune a accentuat și mai mult aceste zvonuri.

Iată ce se află, de fapt, între Flavia Mihășan și Dani Oțil! in Stiri Mondene

Cu toate acestea, Dani Oțil a negat mereu cum că el ar fi vinovatul: „Nu suntem certați, deși așa se spune”. Nu este prima dată când Dani afirmă aceste lucruri. Ba, mai mult, de fiecare dată când se aduce vorba de Flavia, acesta le transmite gânduri bune atât ei, cât și micuțului.

Deoarece a vrut să îi dedice copilului tot timpul și toată energia, acesta a renunțat la cariera din televiziune și se ocupă exclusiv de creșterea băiețelului ei.

Iată ce se află, de fapt, între Flavia Mihășan și Dani Oțil! in Stiri Mondene

După ce a născut, Flavia a revenit la kilogramele de dinaintea sarcinii într-un timp record, lucru ce i-a uimit pe toți. Aceasta le-a spus celor de la okmagazine.ro ce părere are despre kilogramele luate în sarcină: „Au fost unele persoane care mi-au spus că nu mănânc suficient. Dar sunt corpuri şi corpuri. Eu mănânc exact cât simt nevoia. Nu cred în a mânca cât pentru doi, şi asta cred că mi-o poate confirma orice medic. Mănânci fix când ţi-e foame şi alegi mese nutritive, astfel încât să-i transmiţi lui bebe substanţele hrănitoare necesare. Dar nu cred în «să rupem frigiderul». Nu ştiu exact cât am luat în greutate, pentru că nu m-am cântărit, nu făceam asta nici înainte de a fi însărcinată”…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed