Home Stiri Iată ce se află, de fapt, între Flavia Mihășan și Dani Oțil!

Iată ce se află, de fapt, între Flavia Mihășan și Dani Oțil!

autor Buinoschi Andreea
258 vizualizari

În primăvara anului trecut, Flavia a plecat de la emisiunea ‘Neața cu Răzvan și Dani. Acolo, aceasta prezenta rubrica meteo și, de când a plecat, fanii au vehiculat că aceasta s-ar fi certat cu foștii colegi de la Antenă.

Deoarece a născut în vara anului 2020, Flavia a intrat în concediu de naștere încă din primăvară. Aceasta a fost înlocuită de fosta asistentă de la Prietenii de la 11, Ramona Olaru. Văzând aceste schimbări, fanii emisiunii au spus că Dani ar fi responsabil pentru venirea Ramonei în emisiune.

Ceea ce i-a făcut pe oameni să afirme acest lucru au fost răspunsurile Flaviei. De fiecare dată când era adusă în discuție o posibilă întoarcere la ‘Neața cu Răzvan și Dani, ea spunea că nu se va mai întâmpla acest lucru. Faptul că nimeni nu a spus nimic despre revenirea Flaviei în emisiune a accentuat și mai mult aceste zvonuri.

Cu toate acestea, Dani Oțil a negat mereu cum că el ar fi vinovatul: „Nu suntem certați, deși așa se spune”. Nu este prima dată când Dani afirmă aceste lucruri. Ba, mai mult, de fiecare dată când se aduce vorba de Flavia, acesta le transmite gânduri bune atât ei, cât și micuțului.

Deoarece a vrut să îi dedice copilului tot timpul și toată energia, acesta a renunțat la cariera din televiziune și se ocupă exclusiv de creșterea băiețelului ei.

După ce a născut, Flavia a revenit la kilogramele de dinaintea sarcinii într-un timp record, lucru ce i-a uimit pe toți. Aceasta le-a spus celor de la okmagazine.ro ce părere are despre kilogramele luate în sarcină: „Au fost unele persoane care mi-au spus că nu mănânc suficient. Dar sunt corpuri şi corpuri. Eu mănânc exact cât simt nevoia. Nu cred în a mânca cât pentru doi, şi asta cred că mi-o poate confirma orice medic. Mănânci fix când ţi-e foame şi alegi mese nutritive, astfel încât să-i transmiţi lui bebe substanţele hrănitoare necesare. Dar nu cred în «să rupem frigiderul». Nu ştiu exact cât am luat în greutate, pentru că nu m-am cântărit, nu făceam asta nici înainte de a fi însărcinată”…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies