HomeStiri Iată ce se întâmplă între Bianca și Gabi Bădălău în acest moment!

Iată ce se întâmplă între Bianca și Gabi Bădălău în acest moment!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 897 views 3 minute timp de citit

Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu l-a serbat pe unul dintre copiii ei. Aceasta a decis să îi facă aniversarea la munte, aniversare la care a venit și tatăl micuțului, nimeni altul decât afaceristul Gabi Bădălău. Acum, toată lumea se întreabă dacă între milionar și Bianca Drăgușanu lucrurile merg așa cum trebuie.

12

Cei doi părinți au decis să lase la o parte resentimentele, chiar și pentru câteva ore, de dragul celor mici. Claudia a continuat distracția și pe pârtie, unde i-a dus pe cei mici să învețe să schieze. Cei doi au fost ajutați de către un instructor, iar mama lor nu i-a scăpat din ochi nici măcar o secundă.

„Bravo! Ia uite ce instructor ai! Pe mami! Bravo, mama, singurel! Pune mâinile pe genunchi, dar apropie picioarele, apropie așa. Bravo, bravo, curajosul meu! Iubitul meu, ce fericită sunt!”, se auzea vocea Claudiei, în timp ce îl încuraja pe fiul ei.

După petrecerea de ziua fiului săi, Gabi Bădălău pare să se fi întors la Bianca Drăgușanu. Cele două inimioare pe care blondina le-a pus lângă una dintre fotografiile încărcate pe contul său de Instagram par să fie un semn că totul merge ca pe roate între ei.

13

În cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars, Claudia a spus că l-a iertat pe Bădălău pentru tot ceea ce i-a făcut, dar vrea să se asigure că va obține custodia, fiind convinsă că micuților le va fi mai bine lângă ea. „Eu pe Gabi l-am iertat demult ca om, am respectat toate dorințele lui, nu se mai pune problema de a continua căsnicia sau de a ne reîmpăca. Vreau doar să fim prieteni pe viitor, că acum nici de prietenie nu e cazul, încă ne războim prin instanță. În momentul ăsta, doar cei mici mă interesează, educația lor, o fac pentru copiii noștri!

14

Lăsăm ca lucrurile să se așeze și eu îmi văd în continuarea de creșterea copiilor, las pe Dumnezeu să hotărască pentru noi! (n.r.: dacă vor fi prieteni). Din acest punct de vedere, nu. Soț și soție, din punctul mereu de vedere, nu! Eu mi-am dorit să rămânem cei mai buni prieteni, tocmai de când am cerut divorțul amiabil. Poate după divorț, habar n-am, ar trebui să semnalizeze acest lucru!”, a mărturisit artista, pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Loading RSS Feed