HomeStiri Mondene Iată ce sumă de bani ar fi trebuit Laurette să primească, de fapt!

Iată ce sumă de bani ar fi trebuit Laurette să primească, de fapt!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Iata-ce-suma-de-bani-ar-fi-trebuit-Laurette-sa-primeasca-de-fapt-2.jpg

În urmă cu patru zile, Laurette a trecut prin clipe groaznice. Vedeta a fost agresată de către un bărbat chiar într-un hotel din centrul Capitalei. Aceasta susține că a fost păcălită de un bărbat care o simpatiza, dar declarațiile pe care agresorul le-a făcut contrazic ipoteza artistei.

Iată ce sumă de bani ar fi trebuit Laurette să primească, de fapt! in Stiri Mondene

Conform declarațiilor acestuia, Laurette trebuia să se vadă cu el pentru a întreține relații intime, urmând ca, la final, să plece acasă cu suma de 5.000 de euro. Aceasta a acceptat, fiind convinsă că bărbatul o iubește, dar și că va avea bani pentru a-i cumpăra fiicei sale un cadou.

Potrivit celor de la playtech.ro, la finalul prestației, Laurette ar fi primit doar 300 de euro. În acel moment, vedeta a fost deranjată de decizia pe care bărbatul a luat-o și a mers să îi ia borseta pentru a pleca acasă cu suma promisă.

Iată ce sumă de bani ar fi trebuit Laurette să primească, de fapt! in Stiri Mondene

Se pare că cei doi au recurs la agresiune fizică: s-au bătut, ba chiar s-au mușcat, iar bărbatul ar fi încercat să o bage pe Laurette cu capul în toaletă. Aceasta a început să strige după ajutor, iar personalul hotelului a auzit-o și a chemat Poliția. La doar un sfert de oră, oamenii legii au ajuns și au spart ușa camerei în care Laurette a fost încuiată.

Potrivit ultimelor surse cancan.ro, se pare că borseta bărbatului ar fi conținut 7.000 de euro. Mai mult decât atât, agresorul i-ar mai fi promis și o vacanță de lux, pe lângă suma de 5.000 de euro.

Iată ce sumă de bani ar fi trebuit Laurette să primească, de fapt! in Stiri Mondene

„Mi s-a întins o capcană. Din păcate, am căzut în această capcană. Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut puterea și nu m-am pierdut în momentele acestea și am luptat cu el ca să pot să scap de acolo. V-am zis, dacă Poliția nu venea în ultimele două minute, mă omora. Am mai multe lovituri pe corp, de asta am venit la INML”, a spus aceasta, conform playtech.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed