Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Share

Ediția de vineri a emisiunii Acces Direct va fi prezentată de altcineva, deoarece Mirela Vaida va trebui să filmeze pentru show-ul Te Cunosc De Undeva.

Luni eu nu voi fi prezentă la emisiune, pentru că am filmări la Te cunosc de undeva, dar marți mă întorc în direct și Acces Direct oricum va fi în direct și luni”, a spus vedeta. Cu toate acestea, înlocuitoarea, cel mai probabil, va fi Mara Bănică, cea care i-a mai ținut locul atunci când a fost nevoie.

În prezent, Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate  prezentatoare din România. În cadrul unui interviu acordat pentru click.ro, aceasta a povestit despre cum și-a câștigat primii bani, dar și despre relația pe care o are cu soțul ei.

„Primul meu job, dacă putem să îi spunem aşa, a fost să cânt la nunţi şi la evenimente private. Eram în clasa a 11-a, aveam 18 ani, în weekend mergeam cu Victor şi cu Laura Lavrig la Iaşi şi cântam. Aceia au fost primii mei bani. Fiind fată de liceu eram extrem de fericită să am bănuţii mei. Căci eu câştigam din patru evenimente cât mama într-o lună la serviciu.

Soțul meu este un om foarte cerebral, foarte rațional, care vede ce se întâmplă în jurul nostru, care vede că aceşti copii au nevoie de noi. Crezând că avem nevoie de odihnă doar noi doi, am avut mici escapade, de un weekend, la munte, la mare sau într-un citybreak, şi ne-a fost atât de dor de ei, şi ne-am cam plictisit fără ei, încât ne-am dat seama că noi fără copii nu mai avem sens.

Viața e goală fără copii, fără ei suntem incompleți şi ne-am întors rapid acasă. Nu există că nu mai ai viață de cuplu. Bine, nu mai eşti ca la început, dar e alt nivel de relație, de familie, nu putem compara lucrurile”, a spus Mirela, în cadrul unui interviu acordat pentru click.ro.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news