Mihai Leu despre lupta cu cancerul: ”Cel mai important în lupta cu cancerul este psihicul şi să ai încredere că treci peste asta”

Share

Deși acum câteva luni aflase că este bolnav de cancer, Mihai Leu a încercat din răsputeri să treacă peste acest obstacol din viața sa, sperând întotdeauna că se va vindeca. În cele din urmă, sportivul a câștigat lupta cu cancerul, și poate spune că este un mare învingător. Fiind invitat în cadrul unei emisiuni TV, acesta a declarat care este dieta adoptată pentru învingerea acestei cumplite boli. 

Mihai Leu

„Oamenii mănâncă mult de plictiseală, dar nu de nevoie. Acum, trecând prin perioada asta mai grea, am învăţat să fiu mai atent decât eram înainte. Nu mănânc mult. Mâncarea multă nu este prea bună pentru organism. Mă rezum la produse cât mai naturale, de obicei încercam să nu amestec mâncărurile. Dacă mănânci la o masă numai legume, mănânci numai legume, dacă mănânci numai carne, mănânci doar carne”, a declarat Mihai Leu, în cadrul emisiunii TV.

Sportivul a mai declarat și ce anume obișnuiește să consume dimineața, când se trezește.

„Micul dejun îl pregătește soția, eu nu mă pricep. De obicei, dimineața beau un pahar sau două de apă pe stomacul gol. Mănânc două ochiuri de ouă, cereale sau chiar şi fructe cu iaurt. Beau şi un fresh de portocale şi gata. Cred că cel mai important în lupta cu cancerul este psihicul şi să ai încredere că treci peste asta.”

Prin urmare, nu e imposibil să învingi cancerul. Trebuie doar să crezi cu adevărat că te vei face bine și să încerci să alegi un stil de viață cât mai sănătos…

 Sursa foto: enational.ro

Share
Abonează-te pe:Yve.ro news