Home Stiri Iată cum arată Dan Diaconescu, de când nu se mai bucură de succesul din televiziune

Iată cum arată Dan Diaconescu, de când nu se mai bucură de succesul din televiziune

autor Buinoschi Andreea
422 vizualizari

Dan Diaconescu era pe val în urmă cu mai mulți ani, când postul său de televiziune, OTV, se bucura de un succes enorm. Au urmat multe probleme, iar prezentatorul s-a retras din acest domeniu. Așadar, iată cum arată și ce face acum acesta!

În anii 2000, OTV era în topurile celor mai bune televiziuni din România, de la ora 20:00, în fiecare zi, stătea lipită de televizor, pentru a afla care erau cele mai importante evenimente ale acelor vremuri.

Mai mult decât atât, emisiunea lui Dan Diaconescu a atins apogeul în anul 2007. Atunci, acesta, timp de 239 de emisiuni consecutive, a dezbătut cazul Elodiei Ghinescu. Datorită acestui lucru, la acea vreme, prezentatorul se bucura de un loc foarte bun pe lista celor mai bogați români.

Anul 2012 i-a încheiat cariera, atunci când a trebuit să închidă postul OTV. A pierdut o mare parte din bani și a trebuit să se retragă din lumina reflectoarelor.

De curând, Diaconescu a fost surprins de paparazzi, în timp ce o ducea pe soacra sa la un magazin veterinar. După ce femeia a cumpărat toate lucrurile de care avea nevoie, tot ea a fost cea care a plătit, acest gest confirmând faptul că fosta vedetă a postului OTV nu o duce bine din punct de vedere financiar.

În luna martie a anului 2015, acesta a fost închis la Penitenciarul Jilava, unde trebuia să stea timp de cinci ani și jumătate. Dan a fost învinuit, pentru că i-ar fi cerut bani unui primar din Ardeal, pentru a nu face publice mai multe informații compromițătoare la adresa sa. Cu toate acestea, inculpatul a stat în spatele gratiilor doar doi ani, deoarece a câștigat 200 de zile prin muncă și 150, scriind cinci cărți.

„Dacă vreţi să vedeţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partide de succes!”, a spus Dan Diaconescu, după ce a ieșit din spatele gratiilor…

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies