HomeStiri Mondene Iată cum a reușit Bursucu să slăbească 16 kilograme!

Iată cum a reușit Bursucu să slăbească 16 kilograme!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Iată-cum-a-reușit-Bursucu-să-slăbească-16-kilograme in Stiri Mondene

După ce s-a lăsat de dansul sportiv, Bursucu s-a îngrășat foarte mult. Acesta a ajuns la 135 de kilograme fără să își dea seama și a încercat să scape cât mai repede de kilogramele în plus.

Iată-cum-a-reușit-Bursucu-să-slăbească-16-kilograme in Stiri Mondene

Iată cum a reușit coregraful să slăbească 16 kilograme:

„Sunt foarte mulți care au venit să ne spună că au slăbit printr-un miracol, ceva a căzut din cer și kilogramele au plecat. Nu. Vrei să slăbești? Nu fi nesimțit. Nu mânca ca un bou la 10 noaptea ceafă de porc, și da, du-te măcar o oră, în fiecare zi la sală. Asta am făcut. Nu am regim strict. Am mâncat cât mai de bun-simț, nu am mai mâncat nimic după ora 8 seara, pentru că mă culc și foarte târziu. Stau până la 2 la Fifa. Și fac sport, în fiecare zi, de luni până vineri merg la sală, câte o oră. Antrenorul mă omoară, la propriu, când termin ies de acolo, lat, terminat.

Asta cu sportul a fost repornire grea. Eu am făcut sport și am avut pătrățele pe abdomen, cu toate că vă e greu să credeți, o să vă arăt poze, până la 22 de ani, nu că aș fi acum foarte bătrân. Deci acum 8 ani de zile aveam pătrățele pe abdomen, pentru că am făcut dans sportiv de performanță. Pe atunci făceam două antrenamente pe zi, trebuia să mănânci sănătos. Și era un lucru dificil pentru că aveam febră musculară non-stop.

În momentul în care m-am lăsat de dans sportiv, eu am descoperit o nouă viață, o viață fără durere, fără febră musculară, o viață în care poți mânca orice, oricum, la orice oră. Nu mi-am dat seama în niciun moment că am ajuns la 135 de kilograme. Pentru că eu mă vedeam același frumos. Când am descoperit această viață fără durere și în care poți mânca, mi-a plăcut. Acum, mi-am dat seama că nu e bine și cumva am încercat să reiau antrenamentele. Există un minus pentru mine, pentru că făcând sport mai toată viața, antrenamentele nu pot fi ușoare, pentru că organismul e obișnuit. E greu, dar ce să fac…”, a povestit Bursucu pentru revista Avantaje.

in Stiri Mondene

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed