Iată cum s-a cunoscut juriul de la „Chefi la cuțite”!

Share

Chefi la cuțite este cel mai apreciat show culinar din România. De mai mulți ani, concursul face audiențele cele mai mari și se bucură de aprecierea fanilor. Juriul este alcătuit din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și, deși sunt prieteni buni în prezent, aceștia nu s-au știut de la început.

Cei trei chefi au fost selecționați pentru a alcătui juriul pentru o altă emisine și, în timp, au ajuns să fie foarte buni prieteni. În cadrul emisiunii lui Pepe, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre modul în care s-au cunoscut, spunând că prima întâlnire dintre ei a fost chiar în casa lui, acela fiind și momentul în care și-a dat seama cât de bine se vor înțelege.

„În momentul în care am fost anunțat că o să fac parte din acel «fantabulos» juriu, nu îl cunoșteam nici pe Sorin. Ne-am cunoscut la mine acasă. Primul loc în care ne-am cunoscut a fost la mine acasă, ne-au ales și Dumnezeu știe cum. Pe Sorin nu știam, de Florin nu auzisem, încă. Dar, auzisem de Sorin însă nu îl cunoșteam personal.

Pe unul dintre prietenii mei l-am întrebat: «Dar Sorin ăsta e bun?». Păi zic că dacă e bucătar-chef asistent la hotelul ăla mare și duce un restaurant pe umeri, nu știu ce să cred, o fi vreun fraier? Florinel, când ne-am cunoscut, avea 23 sau 24 de ani. Era copilul-minune al bucătăriei, făcea asta din toate pozițiile. Mușca din ele”, a declarat acesta în cadrul emisiunii lui Pepe.

După aceea, proiectele au început să apară, iar show-ul de la Antena 1 pare să li se potrivească mănușă. Cei trei sunt deliciul emisiunii și știu cum să își conducă echipele către marea finală. Aceștia sunt prieteni foarte buni, dar în bucătărie uită de tot și se concentrează pentru a câștiga…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news