Home Stiri Bianca Drăgușanu vorbește despre cum este tratată de Gabi Bădălău: „Sunt tratată ca o regină, să existe un inel”

Bianca Drăgușanu vorbește despre cum este tratată de Gabi Bădălău: „Sunt tratată ca o regină, să existe un inel”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 857 views 2 minute timp de citit

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pare să meargă cum nu se poate mai bine. Cei doi formează un cuplu extrem de controversat care acum se ceartă, acum se împacă. Cu toate că sunt împreună de aproximativ trei luni, relația lor a trecut prin multe, dar pare că totul unul lângă altul ajung.

De câteva ori, Bădălău a fost surprins în compania mai multor femei pe care le-a și dus acasă la el. Cu toate acestea, Bianca pare să nu fie prea afectată de aceste lucruri și a declarat că, până în momentul în care se mărită, fiecare are voie să facă ceea ce vrea.

„Eu sunt foarte sigură pe mine, nu pot fi sigură pe altcineva. Am ieșit la masă, a ieșit și el într-o altă seară cu fetele și băieții. Până nu ajungem la starea civilă, nimic nu este sigur. Și dacă era soțul meu, avea voie să petreacă. Este o prostie să îngrădești pe cineva în acțiunile lui. I-am dat eu voie, i-am făcut dezlegare.

Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu «du-te, vino». El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit, o să fie cu noroc!”, a mărturisit creatoarea de modă, pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies