Iată cum a slăbit Răzvan Ciobanu 40 de kilograme

Share

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a ajuns la dimensiunile de model cu ajutorul unei diete pe care a ținut-o cu strictețe. Cu ajutorul nutriționistului, Răzvan a reușit să ajungă de la 130 kg la 83 kg.

Iată cum a slăbit Răzvan Ciobanu 40 de kilograme

”Azi dimineață am mâncat o bulină de mozzarela cu legume. Nu am pus ulei, ci doar sare și alte condimente. Nu cred în fresh-uri. Mai bine mănânc două portocale, ca să am și fibre. Fructe consum. Am un program de viață foarte relaxat. Pot să mănânc și omletă, fără ulei. Nici nu amestec multe ingrediente la o masă. Am un orar fix de mese. Mănânc cam din patru în patru ore. Micul dejun îl servesc între 7 și 9 jumătate. Apoi mănânc fructe până la masa de prânz. La prânz pot opta pentru supe, carne la grătar, cartofi copți, sushi, chiar și mici. Mănânc câte șase mici dacă vreau, dar cu legume și cu muștar fără zahăr. Iar la cină, pot să mănânc iar sushi dacă mi-e poftă sau pește la grătar. Nu recomand să vă faceți o dietă singuri acasă. Ca un rezumat pentru cei care vor să slăbească: te duci la nutriționist, îți faci un program, te ții de el. Nu te aștepți ca într-o săptămână sau două să dai jos 20 de kilograme, că asta este imposibil. După ce ai terminat cu dieta, te sfătuiești cu medicul la care mergi și o să îți explice principiile prin care te poți hrăni corespunzător, să nu mai pui kilograme în plus. Dacă vrei să mănânci o prăjitură, îl întrebi pe omul ăla când poți să o mănânci și în ce condiții, în ce combinații”, a declarat Răzvan Ciobanu în cadrul unei emisiuni TV…

Răzvan Ciobanu încurajează ca cei ce vor să slăbească să nu își stabilească siguri o dietă, ci să consulte întotdeauna un medic nutriționist, deoarece doar așa se poate slăbi într-un mod sănătos.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news