HomeStiri Mondene Iată de unde a avut Bianca Drăgușanu 300.000 de euro pentru a da pe o mașină!

Iată de unde a avut Bianca Drăgușanu 300.000 de euro pentru a da pe o mașină!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Iata-de-unde-a-avut-Bianca-Dragusanu-300.000-de-euro-pentru-a-da-pe-o-masina-3.jpg

Bianca Drăgușanu se pare că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. După ce a început o relație cu Gabi Bădălău, aceasta s-a lăudat pe Instagram cu noua sa mașină, un Rolls-Royce în valoare de 300.000 de euro. Întrebarea tututor a fost una singură: de unde a avut Bianca atâția bani. În urmă cu puțin timp, chiar ea a oferit răspunsul.

Iată de unde a avut Bianca Drăgușanu 300.000 de euro pentru a da pe o mașină! in Stiri Mondene

Se pare că afacerea cu haine pe care o are merge atât de bine, încât poftele pe care și le face din când în când se ridică la aproape jumătate de milion de euro. Deoarece afecerea sa este extrem de profitabilă, iubita lui Gabi Bădălău a decis să o extindă și pe tărâmul miliardarilor, tocmai în Dubai.

„Rochii de eveniment căsuța, adică am fost și am tras concluzia că nu aveam de unde să cumpărăm rochii turnate, așa că vreau butic cu croitor în el. Am meditat câteva zile la chestia asta.

Iată de unde a avut Bianca Drăgușanu 300.000 de euro pentru a da pe o mașină! in Stiri Mondene

Toate cunoștințele mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta.

Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E peste 10.000 de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani de nu are timp să îi numere.

Iată de unde a avut Bianca Drăgușanu 300.000 de euro pentru a da pe o mașină! in Stiri Mondene

Sunt foarte bine primită acolo, sunt recunoscută chiar şi de angajatele marilor magazine. Sunt foarte faimoasă în Dubai. În restaurante, nu am fost lăsată să plătesc nimic niciodată.

Am fost primită ca un special guest mereu. Sunt celebră, nu aş pleca chiar de la 0. Mi-au zis toate prietenele mele care locuiesc acolo că aş putea să o duc foarte bine”, a spus Bianca Drăgușanu, în urmă cu doar câteva săptămâni, potrivit celor de la cancan.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed