Home Stiri Oana Zăvoranu a umilit-o pe Oana Roman: „Vomită lumea, Sorbono”

Oana Zăvoranu a umilit-o pe Oana Roman: „Vomită lumea, Sorbono”

autor Buinoschi Andreea
137 vizualizari

Oana Roman a fost criticată de Oana Zăvoranu, din nou. De data aceasta, actrița a observat un detaliu rușinos pe fața rivalei sale și a distribuit fotografiile pe contul ei de Instagram.

Din cauza unor fire de păr pe care fiica lui Petre Roman le avea în barbă, fosta soție a lui Pepe a spus că nu își merită titulatura de influencer, deoarece nu poate avea grijă nici măcar de ea. „Vomită lumea, Sorbono! Lifestyle influencero my ass ce ești. Între timp, până mai mocangești niște aronduri și coduri cu ai învățat tu la Sorbona, vezi că ai păr pe față și în barbă… pune pe cineva să ti le smulgă. Tot pe moca cum ți-a fost creșterea”, a scris aceasta, pe pagina sa Instagram, în dreptul fotografiilor cu Oana Roman.

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Marius Elisei s-a apărat, spunând că nici Zăvoranu nu este curată ca lacrima și are și dovezi împotriva sa. „Iar faceți spume, doamnă? Să nu vă crape inima, Doamne ferește! Să nu mă apuc eu acum să povestesc cum ați dorit astă-vară să ne împrietenim în Bulgaria.

Mai bine tăcem frumos și ne vedem de treabă. De 20 de ani tot am adunat  povești. Zic să nu mă apuc acum să le spun. Că despre mine, în afară că sunt grasă, nu prea a găsit nimeni în 30 de ani să zică altceva”, a spus Oana Roman, pe contul său de Instagram.

Imediat după ce Zăvoranu și-a lansat emisiunea pe YouTube, primele sale comentarii s-au îndreptat către fosta soție a lui Marius Elisei. Actrița s-a legat de aspectul ei, spunând că apelează la Photoshop. „Vezi că s-a strâmbat șemineul de la puterea seducției sale. Dacă vedeți live-urile ei.. Uitați-vă cât de slăbuță e când face video-uri versus pozele de pe Instagram.

Una peste alta, problema pentru care sunt eu fiartă pe influencerele astea, este pentru că pe lângă că sunt penibile… Băi nene, eu n-aș putea să fac reclame la orice. Doctorii nu mai există? Noi luăm că ne-a luat Onuca. Atenție cu ceea ce vi se recomandă. Nu este hate, nu este bullying!”, a mai spus aceasta, pe canalul ei de YouTube.

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies