Home Stiri Jador și-a jignit coechipiera: „Ești o balenă”

Jador și-a jignit coechipiera: „Ești o balenă”

autor Buinoschi Andreea
129 vizualizari

Georgiana Lupu a ajuns în Echipa Faimoșilor, după ce a părăsit-o pe cea a Războinicilor. Cu toate că un om în plus ar trebui să însemne un avantaj, Jador nu este foarte încântat de acest lucru și a decis să o jignească pe Georgiana, legându-se de aspectul fizic al ei.

Manelistul i-a spus „ești o balenă”, iar aceasta a decis să se distanțeze de grup din cauza umilinței la care a fost supusă. Mai mult decât atât, cuvintele pe care Jador i le-a adresat au fost atât de dureroase pentru ea, încât, în timpul unei probe, și-a pierdut concentrarea și a fost la doar un pas să se încece.

Seara, în timpul ceremoniei, vicecampioana la atletism le-a cerut scuze coechipierilor și a explicat cum s-a petrecut respectivul incident. „Sunt foarte supărată, pentru că știu unul dintre noi va pleca acasă, dar, în același timp, mă bucur de experiența asta pe care am avut-o aici. Sunt sigură că o să fiu nominalizată, sunt pregătită. O să plec cu capul sus dacă o să plec. Încă mă simt slăbită, m-am simțit foarte obosită zilele astea, am încercat să nu cedez psihic și să lupt. Și, nu știu ce să zic… sper să nu fie supărat niciunul dintre colegii mei și le mulțumesc pentru tot. Nu știu… un dezechilibru foarte puternic, am intrat în apă și acolo, pur și simplu nu mai puteam să ies la suprafață. Placa a fost peste mine, am încercat să ies la suprafață și na… n-am putut. Da, m-am atașat și știu c-am făcut multe greșeli față de ei, și îmi pare rău”, a mărturisit Georgiana, în cadrul emisiunii.

Jignirile lui Jador vine doar la câteva zile după ce Alexandra Stan și Simona Hapciuc au spus despre bărbații din echipa lor că sunt misogini și le tratează urât.

„Nu sunt respectoși cu noi, nu ne lasă să luam cuvânt. Băieții încearcă să ne excludă, nu ne dau importanță. Ni se spune că ce știm noi, că noi suntem femei. Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem luate urât și uneori înjurate. Bărbații mi se par misogini, au o atitudine de macho”, au spus fetele, vizibil deranjate de comportamentul coechipierilor.

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies