Home Stiri Mondene Iată primele imagini cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău!

Iată primele imagini cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău!

autor Mirela
1,3K views

În urmă cu două zile, Bianca Drăgușanu și-a aniversat a 39-a zi de naștere. Blondina a dat o petrecere de zile mari, iar invitat a fost, bineînțeles, și Gabi Bădălău. Până acum, cei doi s-au ferit de ochii lumii, dar cei de la spynews.ro au publicat imaginile.

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a început anul trecut, în luna decembrie. Cei doi au petrecut Crăciunul împreună, după care au mers în Dubai pentru petrecerea dintre ani. Ulterior, în primele zile ale noului an, Bianca și omul de afaceri au plecat în luxosul Maldive, dar s-au ferit de ochii lumii în tot acest timp.

Dacă, până acum, amândoi s-au ferit de ochii tuturor, iată că primele imagini cu cei doi au apărut în presă! Este posibil ca, din acest moment, Bianca și Gabi Bădălău să nu se mai ascundă și să se afișeze atât pe rețelele sociale, cât și în oraș.

Cu toate acestea, din cauza relației cu Gabi Bădălău, Bianca este la cuțite cu fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu. Artista a spus despre ea, în cadrul emisiunii lui Măruță, că este desfrânată, un exemplu foarte prost, dar și falsă, lucru ce a scos-o din sărite pe fosta prezentatoare.

„Nu sunt multe lucruri de spus, doar că eu consider şi cred cu toată tăria că femeia aceasta se autodescrie. Pot să spun că îmi este foarte milă de ea, iar în ceea ce priveşte falsitatea, cred că un om mai rău şi mai fals decât ea nu am văzut în viaţa mea. Adică acum trei săptămâni îmi dădea mesaje în care mă apreciază şi îmi dădea sfaturi şi spunea că poate copiii noştri vor sta vreodată la masă împreună şi să ne cunoaştem, iar acum foloseşte cuvintele astea aberante la adresa mea.

Cred că se autocaracterizează, iar vorba aia din popor i se potriveşte foarte tare: Prostul nu e prost destul până nu e şi fudul. Îi promit, ca să iasă din depresie, că toate florile pe care le-am primit eu de 1 martie, de 8 martie şi de ziua mea o să i le trimit ei, ca să fie şi ea fericită. Oricum, săraca e mai săracă decât orice săracă pe care o cunosc eu, e săracă şi cu sufletul, şi cu materialul… e ceva de Doamne fereşte!”, a spus Bianca potrivit cancan.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed