HomeStiri Lidia Buble și Cobra Tate sunt împreună? Iată cum au fost surprinși!

Lidia Buble și Cobra Tate sunt împreună? Iată cum au fost surprinși!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views 3 minute timp de citit

Cele mai recente imagini surprinse de paparazzii spynews.ro au ridicat foarte multe semne de întrebare. Lidia Buble și Cobra Tate au fost fotografiați la un restaurant din Capitală și păreau foarte apropiați.

Lidia Buble a decis să se bucure de vremea frumoasă și a mers la unul dintre cele mai scumpe restaurante din București, dar nu singură. Acolo, blondina s-a întâlnit cu Cobra Tate și au laut masa împreună. Cei doi au profitat unul de compania celuilalt preț de câteva ore bune, timp în care au vorbit și au râs.

Cu toate acestea, se pare că cei doi nu au vrut să fie surprinși împreună. Atât la ajungerea în locație, cât și la întoarcerea acasă, au mers separat, ferindu-se de ochii lumii. Cu toate că paparazzii spynews.ro i-au dat de gol, niciunul dintre ei nu a vorbit despre acest lucru și, cel mai probabil, nici nu o vor face.

Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva zile, persoane apropiate lui Răzvan Simion au declarat că aceasta încă l-ar căuta pe colegul lui Dani Oțil, deoarece s-a despărțit de femeia care l-a cucerit după separarea de artistă. Cu toate acestea, Răzvan Simion pare să fi trecut peste despărțirea de Lidia, întrucât ar forma un cuplu cu Ramona Olaru, colega sa de platou.

„Răzvan are o viață cam complicată. A divorțat, apoi s-a despărțit de noua iubită (fata brunetă), dar încă mai primește mesaje de la fosta (artista Lidia Buble). De altfel, Lidia i-a postat câteva mesaje chiar după ziua de Sfântul Valentin.

Între Simion și Ramona mereu a fost o atracție, dar amândoi, atunci când au început să colaboreze îndeaproape, erau băgați în alte relații. El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza.

Așa că Răzvan și Ramona au fost, la început, doar prieteni și colegi. Cei doi își fac însă de câteva luni tot felul de complimente și flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple”, au spus surse din anturajul omului de televiziune, conform cancan.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..