Iată secretul pe care copiii Elwirei și ai lui Mihai Petre l-au aflat de la televizor!

Share

Elwira și Mihai Petre au stat de vorbă cu cei de la viva.ro despre experiența Asia Express. Câștigătorii show-ului de la Antena 1 au declarat că fetele lor nu au știut că au câștigat decât în momentul în care finala a fost difuzată, deoarece și-au dorit ca ei să vină acasă cu premiul și au vrut să se bucure alături de ele.

„Fetele au rămas acasă cu bunicii. Părinții mei au venit special din Polonia, iar cele mici au stat cu ei și cu mama lui Mihai. Practic, au avut, în permanență, trei bunici alături, dar și toată familia pusă în alertă – de la sora lui Mihai, până la nași sau verișori.

Au avut un program foarte bine organizat, pentru că nu am vrut să simtă dorul, așa că am ales să petreacă mult timp în familie, să fie înconjurate de cei dragi. Și cred că acele două luni alături de bunici au fost de bun augur pentru toți, căci și părinții noștri au avut ocazia să petreacă mai mult timp cu ele. De exemplu, cu părinții mei nu apucă să se vadă foarte des din cauza distanței.

Când am ajuns acasă, Catinca ne-a întrebat cum a mers, dacă am câștigat și câte amulete am câștigat. Dar noi, din start, înainte să plecăm, le-am zis că toate lucrurile acestea sunt confidențiale, că nu le putem vorbi și că le vor afla pe parcurs. Practic, fetele au descoperit și ele toată emisiunea în timpul difuzării, alături de telespectatori.

La finală, am invitat câțiva prieteni, iar fetele nu știau încă faptul că noi am câștigat. Reacția lor, în momentul în care au aflat, ne-a răsplătit tot efortul. A fost una spectaculoasă. Nu am regretat că nu le-am spus rezultatul înainte”, a spus Elwira Petre pentru sursa menționată anterior…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news