HomeStiri Mondene Ilie Năstase este dezamăgit de jocul Simonei Halep: „…despre Simona, aşa e jocul ei, nu o pot critica…”

Ilie Năstase este dezamăgit de jocul Simonei Halep: „…despre Simona, aşa e jocul ei, nu o pot critica…”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 723 views
Ilie-Năstase-este-dezamăgit-de-jocul-Simonei-Halep in Stiri Mondene

După meciul Simonei Halep cu Johanna Konta, Ilie Năstase a declarat că îi pare foarte rău că a pierdut Simona, dar acesta îi este jocul şi se pare că nimeni nu o poate schimba.

Ilie Năstase este dezamăgit de jocul Simonei Halep
„Îmi pare rău că a pierdut Simona. Mă răzbuna şi pe mine. Din cauza ei m-au suspendat englezii ăştia idioţi. Nu mă interesează să ajungă numărul 1 mondial, ci să câştige un turneu de Grand Slam. Trebuie răbdare şi această performanţă va veni. Am văzut meciul cu domnul Copos, ne-am enervat. Îmi pare rău că a pierdut cu Konta. Mă răzbuna şi pe mine. Eram mai liniştit, pentru că din cauza ei m-au suspendat englezii ăştia idioţi”, a declarat Ilie Năstase la Sport.ro.

Ilie Năstase este dezamăgit de jocul Simonei Halep 2

„În momentele importante, Konta a riscat mai mult. De fapt, Konta a riscat de la început şi până la final. A lovit foarte tare. Când intra, intra, când ieşea afară se ducea mingea trei metri nu zece sau 20 de centimetri. Asta este, până la urmă, esenţa jocului pe iarbă.

Cât despre Simona, aşa e jocul ei, nu o pot critica. Nici eu, nici antrenorul şi nici Virginia Ruzici. Aşa joacă ea. E greu să schimbi ceva, plus trebuie să ştii să schimbi. Dacă adversarul îţi da aşa tare, e greu să joci”, a mai declarat Ilie Năstase pentru Sport.ro.

Ilie Năstase consideră că Simona nu îşi poate controla emoţiile atunci când are presiune pe ea.

„A fost o presiune foarte mare pe ea, pentru că ştia că trece pe locul 1 în cazul unei victorii şi că poate juca iar o finală de Grand Slam. Mai trebuie să ai şi şansă ca să câştigi un meci.

La Roland Garros ea a avut set şi 3-0, a avut o şansă pe care n-a fructificat-o. Pentru că nu Ostapenko a câştigat finala, Simona a pierdut-o”, a mai afirmat Ilie Năstase. Jocul ei arată bine, dă încredere şi asta nu înseamnă că din cauza acestui eşec nu-şi va reveni. Mă gândesc la Murray, a pierdut patru finale de Grand Slam, până să ia primul său mare titlu la Wimbledon…

Trebuie să fie mai agresivă, mai ales când are avantaj, cum a fost în acest meci când a avut 3-0. Sper să vină la Bucureşti, pentru că nu are de ce să nu vină. Poţi învăţa şi din înfrângeri. E tânără, are tot viitorul în faţă”, a mai spus Năstase, la Digi Sport.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed