Home Stiri Mondene Rapperul Kanye West, internat din cauza unei crize spirituale!

Rapperul Kanye West, internat din cauza unei crize spirituale!

autor Elena Yvette
817 views

Rapperul Kanye West a fost internat în urma anulării turneului său american. Cauza ar fi o criză spirituală prin care trece artistul, lucru declarat de medicul care a sunat la urgențe, dar și de alți apropiați ai cântărețului.

imageResize (2)

Se pare că rapperul Kanye West are o criză psihotică, acesta fiind și motivul pentru care a fost internat de urgență. Reprezentanții cântărețului nu au putut fi însă contactați pentru a confirma această veste. Dar o sursă apropiată a artistului a menționat pentru revista People că West suferă din cauza epuizării și a lipsei de somn și, în plus, trece printr-o criză spirituală.

„Se simte ca și cum ar fi victima unui atac spiritual și este așa de ceva vreme”, a declarat sursa pentru People.

„Uneori, întunericul se strecoară și Kanye se luptă cu el. Vorbește mult despre asta. Este obositor și îi cere tot ce are. Este atât de obosit acum; nu mai are energie și se simte ca și cum are o durere în spirit. Este foarte greu de explicat, dar ceva s-a întâmplat recent și Ye nu mai este acela pe care îl cunosc toți”, a adăugat sursa… „Ye” este o poreclă pentru Kanye West.

Medicul rapperului a precizat că artistul are probleme din cauza lipsei de somn și a deshidratării. Kanye a fost transportat la centrul medical UCLA legat cu cătușe de brancardă, așa cum este este procedura în cazul unui pacient care acuză semne psihotice.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed