Ilie Năstase are un fiu secret. Are 19 ani și locuiește la Paris

Share

Brigitte Sfăt a declarat că Ilie Năstase mai are un fiu secret, care locuiește la Paris. Bruneta a dezvăluit adevărul în plin scandal cu soțul ei.

ilie-nastase-un-fiu-secret-19-ani-si-locuieste-la-paris

Între Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au apărut unele tensiuni în ultima perioadă, iar bruneta s-a hotărât să dea tot din casă. Aceasta a vorbit atât despre fiul secret pe care fostul tenismen îl are la Paris, dar și despre faptul că fosta soție a acestuia încearcă să le strice relația.

„Eu nu mai accept ca ea să-şi bage coada în relaţia noastră. De ziua mea, când el a fost cu ea la acelaşi cinematograf, eu nici nu am ştiut. Am aflat după două zile de ce a întârziat. Ea a făcut un eveniment în aceeaşi zi cu mine. Femeia are probleme! S-a plâns că Ilie nu-şi întreţine copiii că nu îl las eu, dar el îi dă peste 100.000 de euro pe an. Ea pozează în victimă. Mie mi s-a pus în vedere că toate conturile şi casele aparţin copiilor lui. Cu mine nu a vrut să facă un copil pentru că i-a interzis Amalia. Aceasta a fost înţelegerea, pentru ca averea să nu se împartă…

Ceea ce nu se ştie este că Ilie mai are un băiat secret. Se numeşte tot Ilie Năstase. Are 19 ani şi stă la Paris. Soţul meu l-a văzut la botez şi acum, de când e cu mine. Am stat cu el în toţi aceşti ani în ciuda tuturor piedicilor, pentru a demonstra că îl iubesc. Eu ştiu că am avut de luptat în aceşti șapte ani, iar îndepărtarea lui de mine s-a produs pentru că cineva îi bagă tot timpul în cap că nu sunt bună de nimic. Eu nu mai vorbesc cu fosta lui soţie de un an de zile. Am acceptat tot doar pentru ca el să-şi vadă copiii, dar de când ea a anunţat că nu-i mai lasă în prezenţa mea, eu nu mai am de ce să tac”,  a declarat Brigitte la Antena 1.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news