Home Stiri Încă un divorț cutremură showbizul românesc! Cine este vedeta TV care divorțează după 13 ani de relație și care este motivul despărțirii

Încă un divorț cutremură showbizul românesc! Cine este vedeta TV care divorțează după 13 ani de relație și care este motivul despărțirii

autor Negriu Elena
44 vizualizari

Showbizul românesc este zguduit de un nou divorț. Mihai Mitoșeru a făcut anunțul-bombă, și anume că a decis să se despartă de soția sa, Noemi, după 13 ani de relație.

Acesta a scris pe pagina sa de Facebook vestea tristă și a dezvăluit, totodată, și motivele care l-au determinat să ia această hotărâre de a divorța.

Vestea separării celor doi i-a șocat pe fani, deoarece formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton, stârnind admirația tuturor pentru felul în care decurgea căsnicia lor.

Cu toate acestea, Mihai Mitoșeru și Noemi au fost discreți și nu au lăsat să se observe „fisurile” care au început de-a lungul timpului să le dezbine căsnicia, divorțul fiind acum iminent.

Mihai Mitoșeru a anunțat că săptămâna viitoare urmează să se prezinte la notar pentru a semna actele de divorț și a relatat adevărul gol-goluț cu privire la motivele despărțirii.

„Am avut bunul-simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul!

După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorţăm!

Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane).

Și de trei luni a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa!

Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!).

Și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!”, a scris Mihai Mitoşeru pe contul său de Facebook…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!