Home Stiri INCREDIBIL: Amestecul care topește grăsimile! Află de ce ingrediente ai nevoie

INCREDIBIL: Amestecul care topește grăsimile! Află de ce ingrediente ai nevoie

autor Elena Yvette
1041 vizualizari

Acest amestec de tipul unui sirop reușește să reducă dimensiunea taliei tale și elimină apa reținută de organism, fiind bun chiar și pentru vedere, memorie și auz.

Ingredientul principal de care ai nevoie este hreanul, o legumă la alegere, însă care să fie bogată în vitaminele C, B1, B2 și B6, fosfor și magneziu. Hreanul este cunoscut pentru proprietățile de accelerare a metabolismului, are capacitatea de a combate stările de oboseală și este un bun stimulent în dezvoltarea bacteriilor care sunt bune pentru organismul tău.

Iată de ce ingrediente ai nevoie:

  • 125 grame de hrean, dar care să fie cât de cât proaspăt;
  • 3 linguri de miere;
  • 2 vârfuri de cuțit de praf de scorțișoară;
  • Zeama de la 4 lămâi;
  • Rădăcină de ghimbir, aproximativ 2 cm din aceasta.

Hreanul și ghimbirul se mărunțesc în blender, apoi se toarnă zeama de la lămâi, se adaugă mierea și scorțișoara, și se mai dau prin blender încă puțin. Apoi pune întreg amestecul într-un borcan sau o sticlă și ia câte o lingură din acesta, de două ori pe zi. Se recomandă să iei amestecul înainte de masă sau chiar înainte de a face mișcare…

După o perioadă de trei săptămâni în care ai consumat acest amestec, trebuie să faci o pauză de o săptămână, iar apoi îl poți consuma din nou, exact ca înainte!

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies