Home Stiri Incredibil cum arăta Fuego în tinerețe! Fotografia inedită cu artistul din vremea când asculta pop-rock

Incredibil cum arăta Fuego în tinerețe! Fotografia inedită cu artistul din vremea când asculta pop-rock

autor Negriu Elena
457 vizualizari

Paul Surugiu, cunoscut de publicul larg drept Fuego, în vârstă de 43 de ani, a ajuns în sufletele românilor de pretutindeni prin melodiile sale, dar și datorită caracterului.

Acesta se numără printre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, dar totodată și-a format un stil deosebit în privința vestimentației, fiind ușor de recunoscut.

Imaginea pe care și-a format-o artistul în atâția ani de carieră este greu de uitat, astfel că este destul de dificil de imaginat cum ar arăta în alte ținute și cu un alt stil.

Cu ocazia începerii noului an școlar, Fuego le-a făcut o surpriză fanilor săi și le-a arătat o fotografie din perioada în care era adolescent.

2

Când avea 15 ani și era licean, Fuego abia își începuse cariera artistică și avea un stil care era în mare vogă la acea vreme.

Pe atunci cânta piese pop-rock, avea plete și purta geacă de piele. Artistul a dezvăluit că îi plăcea enorm să învețe și se afla printre premianți.

„Azi începe școala! Am găsit prin arhiva mea o poză din perioada aceea, în care cântam deja și-mi plăcea genul pop-rock!

Am iubit anii de școală! Am încercat să fiu un elev silitor, dar să mă și bucur de tot ce-mi puteau oferi acei ani, de prietenii, de joacă, de visuri mărețe!

Echilibrul stătea în cel care voiam să fiu și atunci am găsit întotdeauna cea mai bună formă să fiu printre premianți, să rețin lucruri, dar să și trăiesc din plin perioada!

Cred cu ardoare că atunci am înțeles cine sunt și mi-am dat seama că trebuie să fac ceva cu mine, pentru mine.

Ai mei m-au susținut întotdeauna și așa am înțeles că lupta pentru a ajunge să-mi îndeplinesc visurile e pe cont propriu.

Și am încercat mereu, de atunci, să evoluez, să fiu pe zi ce trece mai bun și să-mi mențin principiul de bază care spune că atât cât trăim, avem ceva de învățat!

Cum arătam în anii de liceu?”, a transmis Fuego în mediul online…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies