HomeStiri Mondene INCREDIBIL: A primit un plic după ce a avut o noapte de neuitat cu o văduvă

INCREDIBIL: A primit un plic după ce a avut o noapte de neuitat cu o văduvă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 978 views
A-primit-un-plic-după-ce-a-avut-o-noapte-de-neuitat-cu-o-văduvă in Stiri Mondene

Jack, împreună cu bunul său prieten, Bob, au hotărât să meargă împreună la schi. Au făcut bagajele cât ai clipi și au pornit la drum.

A primit un plic după ce a avut o noapte de neuitat cu o văduvă

După câteva ore, cei doi s-au trezit în mijlocul unei furtuni de zăpadă, lucru care i-a determinat să se adăpostească la o fermă din apropiere.

Odată treziți în fața ușii, aceștia au fost întâmpinați de o femeie frumoasă foc! Ușor intimidați din cauza situației prin care treceau, cei doi au întrebat dacă pot sta acolo peste noapte, deoarece, din cauza furtunii, le era imposibil să-și mai vadă de drum.

Femeia le-a spus „Am devenit văduvă recent. Mi-e teamă că vecinii mă vor privi cu alţi ochi dacă vă las în casă. Sunteţi totuşi doi străini”.

Jack a spus: „Nu vă faceţi griji, putem să dormim în hambar. La prima oră, o să pornim la drum, nu o să ne vadă nimeni”.

Femeia a devenit miloasă și i-a lăsat pe cei doi bărbați să petreacă noaptea la ea în hambar. În zorii zilei, cei doi au pornit din nou la drum, vreme fiind mai liniștită.

După nouă luni după această întâmplare, Jack a primit o scrisoare care venea din partea unui avocat. Odată ce a citit-o, bărbatul a început să plângă fără oprire, gândindu-se că acest avocat era, de fapt, avocatul femeii care le-a oferit adăpost în acea seară.

Odată ce s-a liniștit, acesta și-a sunat prietenul, spunându-i următorul lucru: „Bob, o mai ţii minte pe văduva aia frumoasă de la ferma la care am înnoptat în vacanţă?”

„Da, o ţin bine minte”, i-a răspuns.

„Şi, din întâmplare, în seara aceea, ai plecat din hambar şi te-ai dus la ea în dormitor?”, a continuat Jack.

„Da, trebuie să recunosc că aşa am făcut, nu am nicio scuză”, a răspuns Bob.

„Şi i-ai spus că te cheamă ca pe mine?”, l-a întrebat.

Bob nu a mai știut ce să spună și a tăcut preț de câteva secunde, după care a spus „Da, mi-e teamă că aşa am făcut, i-am spus că sunt tu”…

Jack a început să urle, însă de data aceasta era ușurat și chiar fericit. Acesta i-a spus prietenului său „Ei bine, în cazul ăsta, îţi mulţumesc! Am rămas fără cuvinte! Vezi tu, femeia a murit şi mi-a lăsat mie toată averea!”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed