Home Stiri Inna, probleme de sănătate în timpul unui concert: „A fost crunt”

Inna, probleme de sănătate în timpul unui concert: „A fost crunt”

autor Negriu Elena
87 vizualizari

Inna este o cântăreață ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Piesele sale noi au succes răsunător și sunt de fiecare dată în topurile de specialitate și nu doar atât: artista impresionează și prin fizicul său.

2

Inna a fost cât pe ce să leșine pe scenă, în timp ce susținea un concert în Maroc. Situația a fost destul de îngrijorătoare, aceasta fiind cât pe ce să ajungă la urgențe. Artista se află de cele mai multe ori pe drumuri, grăbită, și are un program încărcat și un ritm de viață agitat, aflându-se des în turnee, în special peste hotare. Aceasta face sacrificii pentru a nu-și dezamăgi fanii de oriunde din lume, iar în timp ce se afla pe o scenă din Maroc, susținând un concert, i s-a făcut rău din cauza răcelii.

Cântăreața a oferit de curând un interviu pentru Antena Stars, prin care a dorit să ofere lămuriri în privința a ceea ce i se întâmplase. Inna a trecut prin acea experiență chiar când era ziua sa de naștere, 16 octombrie.

„Nu am avut căderi de calciu, o singură dată am avut un concert în Maroc și eram foarte răcită, aveam infecție în gât și a fost crunt… Era și 16 octombrie, ziua mea, am fost pe scenă. A fost unul dintre cele mai frumoase concerte”, a declarat Inna.

Frumoasa brunetă a spus și ce remediu naturist i-a fost de folos pentru a scăpa de infecția din gât și cu ajutorul căruia s-a recuperat la acea vreme, asigurându-și fanii că este o persoană puternică, ce nu se lasă doborâtă de răceală…

„Nu pot să zic că am ajuns la urgențe, nu am ajuns de prea multe ori la urgențe pentru că sunt o persoană puternică, îmi revin repede. Nu am avut niciodată asta, să renunț. La concert am fost atât de fericită… Lămâie, ceai cald, gargară cu sare și a trecut”, a adăugat aceasta.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies