HomeStiri Mondene Sorin Brotnei, destăinuiri emoționante despre soția sa

Sorin Brotnei, destăinuiri emoționante despre soția sa

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 907 views
screen-14.02.50[22.04.2019] in Stiri Mondene

Sorin Brotnei, în vârstă de 38 de ani, fost membru al cunoscutei trupe Akcent, are o căsnicie minunată și își iubește foarte mult soția, Ramona, și pe fetița lor, Ivana, care a venit pe lume pe 3 decembrie 2018.

screen-14.02.50[22.04.2019] in Stiri Mondene

Într-un interviu acordat recent pentru Antena Stars, acesta a făcut public cum a cunoscut-o pe cea care i-a devenit soție în iunie 2017. Acesta cerut-o în căsătorie la patru luni după ce au început relația.

„Cu soţia mea e o poveste faină aşa, noi ne-am cunoscut într-un loc foarte neaşteptat, ea a venit cu un membru al familiei ei pentru un consult la clinica de transplant de păr pe care o manageriez. După cinci minute eu am fost fascinat de ea, mi-a plăcut atât de mult, coincidental făcea că la momentul respectiv nu eram cu nimeni şi puteam liniștit să încerc să fac ceva”, a spus Sorin Brotnei.

„La un moment dat, în timpul consultului, când mi-am dat seama că, de fapt, persoana cu care venise nu era soţul ei, pentru ca aşa am avut impresia în primă fază, când mi-am dat seama că e un membru al familiei, am început așa… cu o glumă, cu două. Ea era așa, foarte cerebrală, verticală, nu a răspuns sub nicio formă glumelor mele”, a adăugat acesta.

„Şi, cumva, am reuşit să-i intru sub piele, după care a început o relație foarte frumoasă; după patru luni de zile am cerut-o în căsătorie. Da, doar patru luni de zile, pentru că îmi era frică că dacă apucă să mă cunoască mai bine nu mă mai ia şi atunci eu trebuia să mă grăbesc, nu puteam să risc să pierd o aşa femeie”, a mai declarat artistul.

Acesta a făcut și o declarație încărcată de emoție pentru soția sa, exprimându-și totodată dorința de a își mări familia cu încă un copil…

„Cele mai frumoase lucruri pe care pot să i le spun sunt că tot ce îmi doresc este să ne trăim de acum încolo viaţa împreună să fim împreună şi la bine şi la greu, împreună cu Ivana, să creștem fericiți, liniștiți şi, aşa cum şi ea îşi doreşte, şi eu îmi doresc, ne mai dorim un copilaș”, a conchis Sorin Brotnei.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed