Home Stiri Mara Bănică a dezvăluit care este cea mai mare dorință a sa

Mara Bănică a dezvăluit care este cea mai mare dorință a sa

autor Negriu Elena
347 vizualizari

Mara Bănică, în vârstă de 43 de ani, a făcut public de curând care este cea mai mare dorință a sa, neștiind însă dacă există șanse să se concretizeze.

2

Cunoscuta jurnalistă și-a exprimat, recent, dorința de a deveni mamă pentru a doua oară, dar, totodată speră să se și poată întâmpla acest eveniment. Aceasta mai are un fiu, pe nume Dima. Mara Bănică a oferit mai multe detalii în cadrul emisiunii Star Matinal.

„Da, îmi doresc, acum sper să se şi poată (n.r. al doilea copil). Mi-aş dori foarte mult. Eu nu am avut fraţi, părinţii mei nu au fraţi. Îmi spunea Dima că noi suntem o familie aşa mică. Noi suntem: bunica, mama, tata, eu şi Dima. Mi-aş fi dorit să ştiu cum e să ai un frate. Mi-aş dori ca Dima să poată spune: «fratele meu»”, a declarat Mara Bănică.

Frumoasa brunetă și-a manifestat recunoștința față de Dumnezeu pentru cum a devenit și ce are în viața sa, în mod special pentru părinții săi, care o ajută necondiționat, precum și pentru fiul său, de care este foarte mândră, pentru că este foarte bun la matematică și participă la competiții la nivel de țară, unde iese pe locurile fruntașe…

„Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce mi-a dat şi cum sunt eu aşa şi cum am evoluat din nou. (…) Eu am noroc mare cu părinţii mei. Ei educându-mă pe mine şi făcând eu lecții cu mama şi ajungând totuşi unde sunt… ea face lecţii şi cu Dima, lucrul ăsta îmi dă o linişte extraordinară. Copilul e în faţă pe ţară la matematică”, a mai spus Mara Bănică.

Aceasta își crește singură copilul, după ce la jumătatea anului 2018 s-a despărțit de iubitul său, Răzvan, tatăl copilului, după cinci ani de relație.

„Eu sunt foarte mândră de mine în momentul ăsta, singurul lucru pe care mi-l doream era o căsnicie reală pe care nu am avut-o, asta îmi lipsea. Ar fi fost mai complicat dacă eram căsătoriți cu acte, îmi pare rău şi vreau să cred că şi lui îi pare rău. A fost o perioadă mai grea cu planuri eșuate.

Eu îi sunt datoare lui, îi datorez transformarea mea ca om. El are o afacere la Urziceni şi mergea des acolo, el a fost cel care a pus mai mult frână… Iubirea înseamnă obișnuință la un anumit moment dat. Dacă un bărbat mă vrea, mă vrea tot cu copil şi nu trebuie să îl caut eu pe el, asta tot de la el o ştiu”, a declarat Mara Bănică la acea vreme, în emisiunea Xtra Night Show, cu privire la motivul care a dus la despărțire…

Sursa: spynews.ro, cancan.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies