HomeStiri Mondene Instrumentele arse ale trupei Goodbye to Gravity au ajuns în studioul trupei Vița de Vie!

Instrumentele arse ale trupei Goodbye to Gravity au ajuns în studioul trupei Vița de Vie!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 861 views
adrian-despot-620x522 in Stiri Mondene

Instrumentele arse în timpul incendiului din Colectiv au ajuns în studioul trupei Vița de Vie. Adi Despot a mărturisit că a dorit să preia instrumentele și să le repare, în memoria celor care au decedat în incendiu.

adrian-despot-620x522

„Am o chitară, dar și o parte din instrumente. Am avut grijă de ele, le-am curățat, o parte din ele au ajuns la noi, apropiații trupei, iar câteva s-au întors la familiile îndoliate”, a mărturisit Adi Despot.

Adi Despot a mai mărturisit că, în urma tragediei din Colectiv, mai multe persoane au încercat să-l transforme într-o voce politică, însă acesta a refuzat.

„S-a creat o ambuscadă la intrarea în container, deoarece multe persoane erau deja căzute pe jos, iar din spate erau alte persoane care împingeau. La rândul meu, şi eu am căzut, iar sub mine mi-am dat seama că se aflau mai multe persoane. Peste mine au căzut mai mulți oameni şi am rămas prins în acea ambuscadă.

La un moment dat, s-a simțit un val de aer, am remarcat o flacără foarte mare, iar de sus cădeau bucăți de burete ars şi lemn ars. La un moment dat, am auzit zgomote din exterior, ca şi cum cineva încerca să spargă peretele şi să creeze o ieşire. Atunci, am simțit că presiunea corpurilor omeneşti de deasupra mea s-a slăbit şi am dedus că cineva reuşeşte să scoată oamenii din interior. M-am ridicat la rândul meu şi am plecat târâş spre ieşire. M-am uitat în spatele meu, în club, şi nu am mai văzut nicio persoană. Până am ajuns la ieşire, am reuşit să trag o fată afară, care era conştientă.

La ieşire, afară, am văzut aproximativ 30 de persoane, unele care suferiseră arsuri, iar alte persoane erau sănătoase. Nu am observat nicio persoană decedată”, a spus Adi Despot.

alex-pascu-1-620x352

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed