HomeStiri Mondene Madonna a fost desemnată „Femeia anului 2016”! Cântăreața are cele mai mari încasări de pe urma turneului „Rebel Heart”!

Madonna a fost desemnată „Femeia anului 2016”! Cântăreața are cele mai mari încasări de pe urma turneului „Rebel Heart”!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 834 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/madonna-feb-2016-smile-billboard-1548_640x423.jpg

Madonna a primit titlul de „Femeia anului 2016” din partea publicației Billboard. Cântăreața este artista cu cele mai mari încasări de pe urma unui turneu.

madonna-feb-2016-smile-billboard-1548_640x423

„Madonna este una dintre foarte puţinii super-artişti a căror influenţă şi carieră transcend muzica“, a spus Janice Min, preşedinta The Hollywood Reporter – Billboard Media Group. „Cu viziunea sa creativă, spirit inovativ neobosit şi dedicată cauzelor caritabile, ea este o inspiraţie pentru sute de milioane de oameni din întreaga lume, totul în timp ce zdruncină cu fiecare disc al carierei sale. Peste asta, este feministă, un artist unic care şi-a folosit influenţa pentru a schimba punctul de vedere despre femei, sexualitate şi drepturi“, a adăugat ea.

Premiul i-a fost acordat și datorită faptului că este artista care și-a folosit influenţa pentru a schimba punctul de vedere despre femei, sexualitate şi drepturi. De asemenea, turneul său „Rebel Heart“, a devenit unul dintre cele mai mari turnee din toate timpurile, Madonna câștigând, de pe urma acestuia, 170 de milioane de dolari.

Sursa foto: billboard.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed