Într-o zi a simtit că sotul ei miroase diferit – mirosea urat. Atunci, viata lor a fost data peste cap

Share

Joy Milen este o femeie obișnuită din Marea Britanie. Cel puțin așa a fost până într-o zi când a observat că mirosul soțului ei s-a schimbat. Mirosea deodată urât. Astăzi, Joy lucrează cu medici importanți.

Joy Milen este cea care a observat o schimbare de miros la soțul ei, iar asta a alarmat-o.

„Am fost mereu un cuplu iubitor, dar începuse să miroasă neplăcut pentru mine. Îi spuneam că trebuie să facă baie și să se spele pe dinți, însă în timp asta a început să îl deranjeze, așa că am încetat”, a declarat bătrâna.

După ceva timp, Joy și soțul ei au aflat că acel miros urât era, de fapt, boala de care suferea soțul său, Parkinson. Cei doi au mai aflat că femeia are un simt olfactiv foarte dezvoltat, apropiat de cel al unui câine.

Femeia a atras atenția medicilor că mai sunt persoane în jur care miros exact ca soțul său.

„I-am spus că oamenii aceia miros exact ca el. Intensitatea mirosului nu este mereu aceeași, dar este același miros”. Joy le-a propus medicilor să se folosească de miros pentru a depista mai rapid bolnavii de Parkinson, însă aceștia au fost reticenți.

Abia mai târziu o echipă de medici au supus-o pe Joy la o serie de teste și, într-adevăr, aceasta avea un simț al mirosului foarte dezvoltat și foarte special. Doar mirosind hainele purtate de cei suspecți de Parkinson femeia putea să spună cu siguranță dacă aceștia chiar sufereau de această boală…

Astăzi, această femeie lucrează cot la cot cu o echipă de medici și îi ajută la depistarea a tot felul de boli grave.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news